Dokumentit ja ohjeet

Julkaisemme dokumentteja, ohjeita ja malleja. Kuvaamme valtakunnallisissa tietosuojaselosteissamme ja informointiasiakirjoissamme henkilötietojen käsittelyn perusteet partiossa. Voit arvioida niiden avulla, miten ja miksi käsittelemme henkilötietojasi. Tämän sivun dokumentit ovat voimassa olevat ja niissä on otettu huomioon päivitykset ja mahdolliset muutokset.

Valtakunnalliset tietosuojaselosteet ja informointiasiakirjat

Kuvaamme tietosuojaselosteissa ja informointiasiakirjoissa, kuinka käsittelemme jäsenten, heidän huoltajiensa, vapaaehtoisten, asiakkaiden ja esimerkiksi henkilöstön henkilötietoja. Dokumentit ovat valtakunnallisia ja partion yhteisiä vastaten tietosuoja-asetuksen vaatimuksiin.

Partiotoiminta ja -kasvatus

Tapahtumat ja leirimatkat

Partion digitaalisten ratkaisujen käyttöehdot

Tuotamme jokaiselle digitaaliselle ratkaisullemme käyttöehdot. Henkilötietoja säännöllisesti pestissään tai työssään käyttävä käyttäjä hyväksyy Kuksa-partiorekisterissä sen käyttöehdot eli sitoutuu käsittelemään henkilötietoja laillisesti ja luotettavasti. Julkaisemme kaikkien digitaalisten ratkaisujemme käyttöehdot digikehityssivullamme.

Jotta alaikäinen voi käsitellä pestissään henkilötietoja, hänen kanssaan tulee käydä perehdytys oheisen ohjeen mukaisesti. Partiolippukunnat vastaavat perehdytyskeskusteluista. Kuka tahansa voi hyödyntää ohjetta perehtyäkseen Kuksan käyttöehtoihin ja henkilötietojen käsittelyyn.

Partiorekisteri Kuksan ohjeet ratkaisun käyttämiseksi on julkaistu erikseen.

Kuksan voimassa olevat käyttöehdot

Perehtyminen Kuksan käyttöehtoihin (alaikäisten käyttöehtoperehdytys)

Koulutus- ja ohjemateriaalit

Koulutamme muun muassa partiopiirejä ja vapaaehtoisia käsittelemään henkilötietoja. Ohessa on koulutus- ja ohjemateriaalia. Pyydä koulutus sähköpostitse palvelu@partio.fi.

Yläkuva: Anna Enbuske