Partiovakuutus

Jäsenmaksunsa maksaneilla partiolaisilla on toiminnan vastuu-, tapaturma-, matkustaja-, matkatavara- ja matkavastuuvakuutus LähiTapiolassa.

Partiovakuutuksessa sovelletaan LähiTapiolan yleisiä vakuutusehtoja, jotka koskevat jäsenmaksun maksaneita jäseniä partiotoiminnassa.

Tee vahinkoilmoitus

Ilmoituksen vahingosta voi tehdä:

Tehdessäsi vakuutusilmoituksen tarvitset seuraavia tietoja:

  • vakuutuksenottaja: Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry (y-tunnus: 0202252-9)
  • korvauksensaajan tiedot, eli kenelle ja mille tilille korvaus maksetaan
  • aiheutuneet kulut (Säilytä alkuperäiset hoitokulutositteet itselläsi vuoden ajan. Tositteet pyydetään vakuutusyhtiöstä erikseen, jos sellaisia tarvitaan.)

Vahingon sattuessa korvausta haetaan ensisijaisesti vakuutetun omasta, mahdollisesta henkilökohtaisesta vakuutuksesta.

Jäsenvakuutusten vakuutusnumerot ja vakuutuksenottajan y-tunnus

  • Tapaturma-, matkustaja-, matkatavara- ja matkavastuuvakuutus 353-4356413-6
  • Toiminnan vastuuvakuutus 312-0652320-V
  • Vakuutuksenottaja: Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry (y-tunnus 0202252-9)

EVP-vakuutus partioon tutustuville henkilöille

  • EVP-vakuutus on voimassa Suomen Partiolaisiin kuulumattomilla henkilöillä partiotoimintaan tutustumisessa. Partiotoiminnalla tarkoitetaan toimintasuunnitelman mukaista toimintaa tai toimintaa, joka on lippukunnan, piirin tai keskusjärjestön johdon tiedossa.
  • Vahingon sattuessa toimi Partiovakuutuksen korvauksenhakuohjeiden mukaisesti, mutta ilmoita vakuutusnumeroksi 353-4658306-N.

Partiovakuutus on voimassa myös etäpartiossa

Partiovakuutus on voimassa myös etäpartiossa. Ehdoissa on määritelty seuraavaa: kun ryhmänjohtaja on antanut ryhmän jäsenille tehtävän, on heillä viikko aikaa toteuttaa annettu tehtävä. Mikäli tehtävää tehdessä sattuu vahinko, johon partiovakuutusta tarvitaan, tulee ryhmänjohtajan pyydettäessä pystyä todistamaan, että vahinko on sattunut partiotoiminnassa. Asian voi todentaa esimerkiksi viestillä, jossa ryhmänjohtaja on ohjeistanut ryhmäänsä kyseisestä tehtävästä.

Lisätietoja vakuutuksista ja vahingoista

Vahinkoihin, korvauksiin ja vakuutusehtoihin liittyvissä kysymyksissä sekä neuvontatarpeessa käänny suoraan LähiTapiolan puoleen. Korvauspäätöksen tekee aina vakuutusyhtiö. Ohjeet korvaushakemuksen tekemiseen löydät tämän sivun lopun dokumenteista, voit myös soittaa LähiTapiolan korvauspalveluun 09 453 3666. Ohjeita löydät myös LähiTapiolan yritysten korvauspalvelusta.

Muissa partio- ja EVP-vakuutuksiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoja antaa Tommi Nyman (tommi.nyman@partio.fi). Katsothan ensin, löytyykö vastaus kysymykseesi usein kysytyt kysymykset -sivulta.

LähiTapiolan vakuutusehdot löydät osoitteesta https://www.lahitapiola.fi/yritys/sivut/yritysasiakkaiden-ehdot/henkilovakuutukset


Lippukunnan vakuutukset

Lisätietoa lippukunnan vakuutukset -sivulla.