Partiovakuutus

Jäsenmaksunsa maksaneilla partiolaisilla on toiminnan vastuu-, tapaturma- , matkustaja-, matkatavara- ja matkavastuuvakuutus LähiTapiolassa. Partiovakuutus on siirtynyt 1.1.2014 LähiTapiolaan.

Tee vahinkoilmoitus

Ilmoituksen vahingosta voi tehdä vaivattomimmin lahitapiola.fi-sivuston kautta tai puhelimitse numerossa 09 453 2316 (ma-pe 8-17). Tehdessäsi vakuutusilmoituksen tarvitset seuraavia tietoja:

  • vakuutuksenottaja: Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry (y-tunnus: 0202252-9)
  • korvauksensaajan tiedot, eli kenelle ja mille tilille korvaus maksetaan
  • aiheutuneet kulut (Säilytä alkuperäiset hoitokulutositteet itselläsi vuoden ajan. Tositteet pyydetään vakuutusyhtiöstä erikseen, jos sellaisia tarvitaan.)

Vahingon sattuessa korvausta haetaan ensisijaisesti vakuutetun omasta, mahdollisesta henkilökohtaisesta vakuutuksesta.

Jäsenvakuutusten vakuutusnumerot ja vakuutuksenottajan y-tunnus

  • Tapaturma-, matkustaja-, matkatavara- ja matkavastuuvakuutus 353-4356413-6
  • Toiminnan vastuuvakuutus 312-0652320-V
  • Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n y-tunnus 0202252-9 (vahinkoilmoitusta varten)

EVP-vakuutus

  • EVP-vakuutus on voimassa Suomen Partiolaisiin kuulumattomilla henkilöillä partiotoimintaan tutustumisessa. Partiotoiminnalla tarkoitetaan toimintasuunnitelman mukaista toimintaa tai toimintaa, joka on lippukunnan, piirin tai keskusjärjestön johdon tiedossa.
  • Vahingon sattuessa toimi Partiovakuutuksen korvauksenhakuohjeiden mukaisesti, mutta ilmoita vakuutusnumeroksi 353-4658306-N

Lisätietoja vakuutuksista ja vahingoista

Vahinkoihin, korvauksiin ja vakuutusehtoihin liittyvissä kysymyksissä sekä neuvontatarpeessa käänny suoraan LähiTapiolan puoleen. Korvauspäätöksen tekee aina vakuutusyhtiö. Ohjeet korvaushakemuksen tekemiseen löydät tämän sivun lopun dokumenteista, voit myös soittaa LähiTapiolan korvauspalveluun 09 453 2316. Ohjeita löydät myös osoitteesta www.lahitapiola.fi/yritystenkorvauspalvelu.

Muissa partio- ja EVP-vakuutuksiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoja antaa Panu Räsänen (panu.rasanen@partio.fi). Katsothan ensin, löytyykö vastaus kysymykseesi usein kysytyt kysymykset -sivulta.