Partiovakuutus

Jäsenmaksunsa maksaneilla partiolaisilla on toiminnan vastuu-, tapaturma- , matkustaja-, matkatavara- ja matkavastuuvakuutus LähiTapiolassa. Partiovakuutus on siirtynyt 1.1.2014 LähiTapiolaan.

Tee vahinkoilmoitus

Ilmoituksen vahingosta voi tehdä vaivattomimmin lahitapiola.fi-sivuston kautta tai puhelimitse numerossa 09 453 2316 (ma-pe 8-17). Tehdessäsi vakuutusilmoituksen tarvitset seuraavia tietoja:

  • vakuutuksenottaja: Suomen Partiolaiset (y-tunnus: 0202252-9)
  • korvauksensaajan tiedot, eli kenelle ja mille tilille korvaus maksetaan
  • aiheutuneet kulut (Säilytä alkuperäiset hoitokulutositteet itselläsi vuoden ajan. Tositteet pyydetään vakuutusyhtiöstä erikseen, jos sellaisia tarvitaan.)

Vahingon sattuessa korvausta haetaan ensisijaisesti vakuutetun omasta, mahdollisesta henkilökohtaisesta vakuutuksesta.

Jäsenvakuutusten vakuutusnumerot ja vakuutuksenottajan y-tunnus

  • Tapaturma-, matkustaja-, matkatavara- ja matkavastuuvakuutus 353-4356413-6
  • Toiminnan vastuuvakuutus 312-0652320-V
  • Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n y-tunnus 0202252-9 (vahinkoilmoitusta varten)

EVP-vakuutus

  • EVP-vakuutus on voimassa Suomen Partiolaisiin kuulumattomilla henkilöillä partiotoimintaan tutustumisessa. Partiotoiminnalla tarkoitetaan toimintasuunnitelman mukaista toimintaa tai toimintaa, joka on lippukunnan, piirin tai keskusjärjestön johdon tiedossa.
  • Vahingon sattuessa toimi Partiovakuutuksen korvauksenhakuohjeiden mukaisesti, mutta ilmoita vakuutusnumeroksi 353-4658306-N

Lisätietoja vakuutuksista

Partio- ja EVP-vakuutuksiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoja antaa Heli Mertanen (heli.mertanen@partio.fi). Katsothan ensin, löytyykö vastaus kysymykseesi usein kysytyt kysymykset -sivulta.

Vahinkoihin liittyvissä kysymyksissä käänny suoraan LähiTapiolaan puoleen. Ohjeet korvaushakemuksen tekemiseen löydät tämän sivun lopun dokumenteista, voit myös soittaa LähiTapiolan korvauspalveluun 09 453 2316. Ohjeita löydät myös osoitteesta www.lahitapiola.fi/yritystenkorvauspalvelu.