Suomen Partiolaisten vaalit 2022

Tänä syksynä käydään jälleen kaksiosaiset vaalit Suomen Partiolaisten hallitukseen! Hallitusvaalit käydään joka toinen vuosi.

Hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtajat sekä partioneuvoston puheenjohtaja valitaan varsinaisessa jäsenkokouksessa marraskuun puolivälissä. Partioneuvoston syyskokous puolestaan valitsee hallituksen jäsenet marraskuun lopussa.

Vaalitoimikunnan tehtävänä on etsiä sekä asettaa ehdolle vaalien ehdokkaat. Vaalitoimikunta myös koordinoi vaalitentit yhdessä Suomen Partiolaisten varsinaisten jäsenten kanssa sekä vastaa vaaleista tiedottamisesta.

 • Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry partioneuvoston puheenjohtaja
 • Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry hallituksen puheenjohtaja
 • Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry hallituksen varapuheenjohtaja X2
 • Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry hallituksen jäsen, yhteiskuntasuhteet
 • Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry hallituksen jäsen, viestintä ja markkinointi
 • Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry hallituksen jäsen, digi ja talous
 • Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry hallituksen jäsen, aluetyö
 • Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry hallituksen jäsen, vapaaehtoistuki
 • Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry hallituksen jäsen, kasvatus
 • Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry kansainvälinen valtuutettu, WOSM*
 • Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry kansainvälinen valtuutettu WAGGGS*

*Kansainvälisiä valtuutettuja toimii kaksi, mutta vain toisesta tulee hallituksen jäsen vastaten kansainvälisten yhteyksien toiminnanalasta.

Tutustu avoinna oleviin pesteihin pestikuvausten avulla.


Ehdolle pesteihin asettaudutaan ilmoittamalla ehdokkaan nimi, partiolippukunta, varsinainen eli A-jäsen, ikä sekä pesti, mitä lähtee tavoittelemaan sähköpostilla osoitteeseen vaalit@partio.fi

Vaalitoimikunta julkaisee ehdokkaat tällä sivulla sekä Facebook- ja Instagram -kanavillaan.

Vaalitoimikunnalla on käytössään myös ehdokkaan vinkkauslomake. Lomakkeen tarkoitus on, että henkilö voi ilmiantaa potentiaalisen ehdokkaan vaalitoimikunnan kontaktoitavaksi.
Vinkkaa ehdokasta tällä lomakkeella (klikkaa tätä tekstiä). Kysymyksiä ehdolle asettautumisesta voi kysyä vaalit@partio.fi.

Vaalitenttejä järjestetään sekä livenä että etänä. Paikan päällä järjestettäviä tenttejä ei striimata. Alta löydät tenttien aikataulun ja tentattavat.

Su 25.9. klo 10.30, Tulevaisuusseminaari, Järvenpää, tentattavana pj- ja vpj-ehdokkaat (ml. Partioneuvosto)

Ke 5.10. klo 18, Microsoft Teams, tentattavana pj- ja vpj-ehdokkaat (ml. Partioneuvosto). Katso tentin tallenne Teamsissa.

To 13.10. klo 18, Microsoft Teams, tentattavana kaikki ehdokkaat. Katso tentin tallenne Teamsissa.

La 22.10. klo 19, Laajennetut valiokunnat, Espoo, tentattavana hallituksen ehdokkaat (pl. pj- ja vpj-ehdokkaat) ja kv-valtuutetuiksi hakevat

Ti 1.11. klo 18 PERUTTU

Ke 2.11. klo 18, Microsoft Teams, tentattavana hallituksen ehdokkaat (pl. pj- ja vpj-ehdokkaat) ja kv-valtuutetuiksi hakevat. Katso tentin tallenne Teamsin kautta.

Ma 7.11. klo 18, Microsoft Teams, tentattavana pj- ja vpj-ehdokkaat (ml. Partioneuvosto) Kuuntele tenttiä Teamsin kautta.

Ma 21.11. klo 18, Microsoft Teams, tentattavana hallituksen ehdokkaat (pl. pj- ja vpj-ehdokkaat) ja kv-valtuutetuiksi hakevat. Kuuntele tenttiä Teamsin kautta.

Yleisiä huomioita vaaleista

Suomen Partiolaisten hallitusvaalit käydään kerran kahdessa vuodessa jäsenkokouksessa ja partioneuvoston syyskokouksessa. Vaaleilla valitaan hallituksen puheenjohtaja, kaksi varapuheenjohtajaa ja hallituksen jäsenet sekä partioneuvoston puheenjohtaja. Jäsenkokous valitsee partioneuvoston muut jäsenet ja partioneuvosto valitsee keskuudestaan kaksi varapuheenjohtajaa järjestäytyessään. On tärkeää, että vaaliviestintä on avointa kaikkiin suuntiin. Jos herää kysymyksiä, niitä voi lähettää sähköpostitse vaalit@partio.fi.

Vaalitoimikunnan jäsenet: Lotta Ellonen (pj), Senni Lindén, Onni Pusa, Miikael ”Miksu” Saksman, Stefan Stjärnstedt ja Anni Ylinen. Vaalitoimikunnan on asettanut partioneuvoston kevätkokous.


Ehdokkaat

Vaalitoimikunta on pyytänyt kaikkia ehdolle asettuneita vastaamaan muutamaan kysymykseen. Ehdokkaiden vastaukset voit lukea alta.

 1. Mikä on tärkein asia, jota haluat edistää tulevana kahtena vuotena SP:n hallituksessa/
  partioneuvostossa?
 2. Mikä motivoi sinua toimimaan hakemassasi pestissä?
 3. Linkki ehdokkaan omaan somekanavaan/vaalisivuun (jos on)

Ehdolla Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n hallituksen yhteiskuntasuhteista vastaavaksi hallituksen jäseneksi

Siiri Tuovila, Kankaanpään Korpiveikot, Lounais-Suomen Partiopiiri ja Vartiovuoren Tytöt, Pääkaupunkiseudun Partiolaiset

1. Strategian mukainen toiminta vaatii yhteisiä tekoja. Toiminnanalojen ja a-jäsenten yhteinen jaettujen tavoitteiden edistäminen onkin tulevan hallituskauden isoin tehtävä. On myös hyvin tärkeää, että jäsenistö kokee tulevansa kuulluksi, sillä seuraavallakin hallituskaudella on paljon isoja asioita, joista pitää tehdä vaikeitakin päätöksiä. Yhteiskuntasuhteiden toiminnanalalla on merkittävä rooli näiden yhteisten tavoitteiden edistämiseksi, kuuluvathan muun muassa hiilineutraalin partion mukainen vastuullisuustyö, valtakunnallinen vaikuttamistyö ja yhteinen edunvalvonta valiokunnan tontille.  

2. Partio on Suomen suurin nuorisojärjestö. Haluan tehdä jatkossakin töitä sen eteen, että partio on lisäksi Suomen vaikuttavin nuorisojärjestö, jolla on merkittävä paikka ja tehtävä yhteiskunnassa. Se on osaltaan partion strategian toteuttamista; Antaa jokaiselle nuorelle taidot muuttaa maailmaa.

Yhteiskuntasuhteiden toiminnanala on paiskinut jo vuosia töitä tämän tavoitteen eteen. Olen siitä etuoikeutetussa asemassa, että olen päässyt tekemään tuota työtä yhdessä osaavien ja innostuneiden maailmaa muuttavien partiojohtajien kanssa. Paljon on silti vielä tehtävää. Partion vaikuttavuus kasvaa vain sillä, että olemme houkutteleva harrastus, joka näyttää suuntaa myös muille ja jonka kanssa halutaan tehdä vaikuttavia kumppanuuksia. 

Minusta hallitus saisi riveihinsä kokeneen tiimipelaajan, joka motivoituu uuden oppimisesta, yhdessä tekemisestä ja arvojohtamisesta. Haluan jatkaa merkityksellistä työtä yhdessä kaikkien toiminnanalojen ja a-jäsenten kanssa yhteisten tavoitteidemme eteen.  

3. instagram.com/skiiri


Ehdolla Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n hallituksen viestinnästä ja markkinoinnista vastaavaksi hallituksen jäseneksi

Aleksi Murtojärvi, Kortepartio, Järvi-Suomen Partiolaiset

1. Partioliike on omalaisensa pienoismalli yhteiskunnasta. Liikkeen sisässä keskustellaan aktiivisesti yhteisestä päätöksenteosta, resurssien käytöstä sekä partiotoiminnan tulevaisuudesta – aivan kuten yhteiskunnassa ja muissakin yhteisöissä. Seuraavan hallituskauden aikana edessä on haasteita, jotka liittyvät tähän keskusteluun, järjestön rakenteisiin sekä vielä tuoreen strategian edistämiseen. Itselleni näistä erityisen kiinnostavia ovat Paju-kärkihanke ja siihen liittyvät viestinnän kehittämistarpeet, uuden journalistisen partiomedian tukeminen sekä yleisemmin toiminnanalan rakenteen kehittäminen. Vima on viime vuosina painottanut paljon ulkoista, kattojärjestötason markkinointia – sen lisäksi haluan tarjota työkaluja järjestön sisäisen viestinnän käytäntöjen parantamiseen sekä tukea piirejä ja lippukuntia omasta toiminnasta viestimisessä. Vuonna 2022 on nähty myös poikkeuksellisen matala sisäänotto, joka on akuutti ja interventiota vaativa asia.

2. Olen viimeisen vuoden pitänyt taukoa partiosta, ja etäisyyden ottaminen on auttanut löytämään itselleni partiossa oikeasti tärkeät ja kiinnostavat asiat. Hallituspestissä voin keskittyä strategisten tavotteiden edistämiseen ja johtavissa pesteissä toimivien luottareiden johtamiseen, joista itselläni on kokemusta ja joista tiedän nauttivani. Säännöllinen hallitustyö on suhteellisen helppoa sovittaa omaan elämään sen tietynasteisen ennakoitavuuden vuoksi, ja siksikin olen kiinnostunut nimenomaan tästä pestistä.  

3. instagram.com/alemarmur


Liisa Holmberg, Jokikylän Pojat, Maarian Kämmekät, Lounais-Suomen Partiopiiri

1. Haluan, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori löytää mielekkään harrastuksen itselleen juuri partiosta. Uskon, että partion viestinnällä ja markkinoinnilla on keskeinen rooli siinä, millaisena harrastuksena partio oikein mielletään. Partion viestinnän ja markkinoinnin tulisi näyttää partiolta – koloilloilta, ystäviltä, leireiltä, teltoilta ja riippumatoilta. Tätä ei ole mahdollista tehdä yksin, vaan siihen tarvitaan meitä jokaista: yksittäisistä partiolaisista lippukuntiin ja edelleen A-jäseniin. Viestinnän ja markkinoinnin kouluttamiseen on syytä panostaa partiossa, jotta kaikki lippukunnat pystyvät ympäri Suomea kertomaan toiminnastaan innostavasti ja houkuttelevasti. Kuten jässärissäkin todettiin: koska ilman nuoria, meillä ei ole mitään.

2. Olen toiminut nyt kaksi vuotta Lounais-Suomen Partiopiirin viestintä- ja markkinointiministerinä ja pestissäni olen päässyt syventymään partion viestintään ja markkinointiin. Olen oppinut paljon ja osallistunut aktiivisesti laajennetun vimavaliokunnan toimintaan, jossa olenkin huomannut myös kehityskohtia partion viestinnän ja markkinoinnin osalta. Tämä toiminnan kehittäminen motivoi minua erityisesti kyseiseen pestiin. Partion ulkopuolella opiskelen hallintotieteitä ja koen, että hallitustyöskentely antaisi minulle myös arvokkaita taitoja työelämään.

3. Instagram: @vimaliisa


Niko Tamminen, Haagan Eräveikot, Pääkaupunkiseudun Partiolaiset

1. Suomalaiselle partioliikkeellä on mahtava strategia, joka kelpaa ottaa ykkösohjenuoraksi. Keskusjärjestön tehtävä on tarjota parhaat mahdolliset eväät niin A-jäsenille kuin lippukunnillekin, jotta partio on elinvoimainen, houkutteleva ja ihmisten hyvinvointia lisäävä merkityksellinen nuorten liike.

Tulevana kahtena vuotena SP:n hallituksessa haluan erityisesti tukea uuden journalistisen partiomedian perustamista, aktivoida entisestään partion vastuullisuusviestintää ja tarjota lisää tukea järjestön sisäiseen viestintään etenkin pysyväisorganisaation ja projektien välillä.

2. Viestinnän ja markkinoinnin toiminnanalalla toimii vapaaehtoisina huikea joukko nuoria vapaaehtoisia, joita haluan päästä johtamaan. Onnistunut viestintä ja markkinointi lisää harrasteylpeyttä, vetää lisää ihmisiä mukaan toimintaan ja hitsaa kaikkia partiolaisia yhteen vielä entistä enemmän. Se jos jokin on kovin motivoivaa.

Partiopolullani SP:n hallituspesti tuntuu tällä hetkellä kovin luontevalta. Minulla on kokemusta niin johtamisesta kuin viestinnästäkin partiossa. Olisi myös hienoa päästä tuomaan projektiosaamista hallitukseen. Uskon myös journalistiikan yliopisto-opintojen luovan hyvän asetelman tehtävän hoitamiseen.

3. instagram.com/tammineniko 


Ehdolla Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n hallituksen digistä ja taloudesta vastaavaksi jäseneksi

Onni Ylitalo, Hervannan Hukat, Hämeen Partiopiiri

1. Haluan kehittää digi- ja talouden toiminnanalan toimintaa vaikuttavampaan ja selkeämpään suuntaan. Taloudella ja digillä on tärkeää tukea muita tahoja, jotta he pystyvät onnistumaan omissa toimissaan parhaiten. Tämä tuki on tärkeä, myös strategian eteen viemisessä, varsinkin tekemällä partiosta parhaimman paikan tehdä vapaaehtoistyötä tarjoamalla siihen parhaimmat työkalut, jotka soveltuvat siihen mitä olemme tekemässä. SP:n tulevista projekteista varsinkin startannut Paju-hanke eli partion järjestelmäuudistus on tärkeä saada hyvin käyntiin ja eteenpäin.

2. Olen ollut tekemässä SP:ssa eri digiprojekteja ja haluan myös jatkossa olla suuremmin niitä kehittämässä. Haluan antaa parhaan tukeni toimialan vapaaehtoisille, jotta he pystyvät tekemään parhaansa pesteissään, sillä heidän ja yhteiset onnistumiset puskevat minua tekemään parhaani. Haluan olla vaikuttamassa, mitä linjauksia ja päätöksiä tulevan kahden vuoden aikana partiossa tehdään antaen oman näkemykseni ja panokseni niihin, joista nähtävät tulokset toimivat vahvana motivaattorina tehtävissäni.


Ehdolla Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n hallituksen aluetyöstä vastaavaksi jäseneksi

Laura Vainio, Jokioisten Korvenkävijät, Hämeen Partiopiiri

1. Kasvu on oleellinen osa partion strategiaa, ja sen edistäminen on todella tärkeää. Kasvun tärkeitä tekijöitä ovat hyvinvoivat, elinvoimaiset lippukunnat ja moninaisuuden lisääminen. Henkilöstöuudistuksen ja valmentajapestin päivityksen myötä meillä on entistäkin paremmat mahdollisuudet tukea lippukuntia, mutta esimerkiksi kasvuun liittyvät tavoitteet voidaan saavuttaa vain yhdessä tekemällä.

2. Olen tehnyt pitkään pestejä aluetyössä niin piirissä kuin SP:n aluevaliokunnassa, erityisesti valmentamisen parissa. Minua motivoi lippukuntien tukeminen ja niiden hyvinvoinnin edistäminen. Nyt haluaisin päästä viemään asioita eteenpäin yhdessä A-jäsenten ja muiden toiminnanalojen kanssa. Motivoidun myös yhdessä tekemisestä, sekä mahdollisuudesta kehittyä itse ja oppia uutta.

3. Instagram: @lauraemilian


Ehdolla Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n hallituksen vapaaehtoistuesta vastaavaksi jäseneksi

Jenna Kankaanpää, Jaarlin Pojat, Hämeen Partiopiiri

1. Partiossa vapaaehtoiset ovat mittaamattoman arvokas voimavara. Samalla, kun partio on harrastuksena tärkeämpi kuin ehkä koskaan, on vapaaehtoistyön kiinnostavuus laskussa ja kilpailu ihmisten vapaa-ajasta kovenemassa. Meillä partiossa on oltava sellaiset puitteet vapaaehtoistyölle, että tekijät jaksavat innostua, olla uteliaita ja oppia uutta. Hyvinvoiva johtaja on paras mainos järjestöllemme.

Partion koulutusjärjestelmä on järjestökentässä poikkeuksellinen ja erittäin laadukas. Partiokoulutuksen laadun jatkuva kehittäminen ja parantaminen ovat myös itselleni tärkeitä asioita.

2. Hallituspesti on minulle uusi, mutta nousujohteisuus ja tehtävän vaativuus innostavat. Olisi hienoa päästä Suomen suurimman nuorisojärjestön hallitukseen jatkamaan erinomaisen strategian toimeenpanoa ja luomaan kasvua ja uudistumista rakkaaseen liikkeeseemme!


Ehdolla Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n hallituksen kasvatuksesta vastaavaksi jäseneksi

Pinja Söderholm, Vartiovuoren Tytöt, Pääkaupunkiseudun Partiolaiset

1. SP-FS:n tekemistä ohjaa vahvasti meidän strategia, jonka kolmas vuosi starttaa vuoden vaihteessa. Oon aikoinaan ollut mukana luomassa uutta strategiaa ja ajattelen, että sen toteutumiseen vaaditaan paljon eri toiminnanalojen välistä yhteistyötä.Strategiasta löytyy myös alakohta, joka ohjaa tarkastelemaan partio-ohjelmaa muuttuvassa maailmassa. Kahden vuoden aikana tullaan aloittamaan laajoja uudistuksia partio-ohjelman saralla. Partio-ohjelma vaikuttaa tosi laajasti, koko maassa, ihan jokaisen partiolaisen harrastamiseen. Haluan osaltani olla mukana tekemässä erityisesti tätä uudistusta ja ajattelenkin, että mun kasvatusalan koulutus on hyväksi tueksi uutta kokonaisuutta mietittäessä. 

2. Mua motivoi isosti laajat kokonaisuudet, yhdessä tekeminen ja mahdollisuus muuttaa omaa ympäristöäni. Tässä pestissä pääsee varmasti haastamaan itseään niin ihmisten johtajana, kuin myös substanssissa. Oon aiemmin tehnyt partiokasvatusta kaksi vuotta oman piirini hallituksessa ja sen jälkeen johtanut piiriä kaksi vuotta. Nämä pestit antavat varmasti hyviä valmiuksia tehdä kasvatusta keskusjärjestössä, mutta myös uuden oppiminen motivoi mua älyttömän paljon! 

3. Instagram @pinjasoderholm

Ehdolla Suomen Partiolaiset ry – Finlands Scouter ry:n kansainväliseksi valtuutetuksi WOSM

Jasper Kurjenniemi, Viherlaakson Peurat, Pääkaupunkiseudun Partiolaiset

1. Haluan olla vahvistamassa Suomen Partiolaisten asemaa kansainvälisessä päätöksenteossa & yhteistyössä sekä varmistamassa että SP:n strategiaa voidaan osaltaan jalkauttaa myös Suomen ulkopuolella etujamme vaalien.

2. Olen toiminut useita vuosia eri tehtävissä sekä kotipiirissäni PäPa:ssa sekä myös keskusjärjestön tasolla. Toimin lisäksi myös parhaillaan partion maailmanjärjestö WOSM:n luottamustoimessa. Haluan päästä yhdistämään osaamiseni molempien toimijoiden osalta ja tuoda Suomen jälleen kansainvälisen partion merkittäväksi tekijäksi.

3. Instagram: @jasperkurjenniemi


Oona Hannula, Merimetsot, Pääkaupunkiseudun Partiolaiset

1. Partio on maailmanlaajuinen järjestö ja on tärkeää, että tätä asiaa ei unohdeta. Haluan olla nostamassa Suomen Partiolaisten asemaa kansainvälisessä partiotoiminnassa, sekä vastavuoroisesti nostamassa kansainvälistä partiotoimintaa täällä Suomessa. Nämä kaksi asiaa kulkevat mielestäni käsi kädessä.Suomen Partiolaisilla on hyvä strategia ja olemmekin viime vuosina tehneet tärkeitä päätöksiä, joista meidän pitää kertoa myös maailmalla. Tämän myötä haluankin olla tukemassa kansainvälisten yhteyksien valiokuntaa, sekä kaikkia niitä, joilla on intoa kansainväliseen partiotoimintaa. Työskentelemällä yhdessä voimme jatkaa toimintamme kehittämistä sekä turvata toimintamme kasvun.

2. Kansainvälinen partio on ollut minulle tärkeä toiminnanala jo monta vuotta. Olen tehnyt eri pestejä liittyen kv-partioon sekä Suomessa että ulkomailla ja toiminut viime vuoden KVY valiokunnan puheenjohtajana. Olen päässyt seuraamaan sivusta hallitus työskentelyä, sekä kv-valtuutetun tehtäviä niin tiedän mitä odottaa, jos minut valitaan pestiin. Minulle on tuttua valiokunnan johtaminen ja työskentely. Sillä mikään ei tapahdu yksin, minulle on tärkeää ihmisten jaksaminen ja hyvinvointi pesteissä. On tärkeää, että on tiimi, joka jaksaa ja haluaa olla mukana, ja heidän tukemisensa on äärimmäisen tärkeää. Yhdessä on helpompaa vaikuttaa kuin yksin. 

Paras tapa oppia on tekemällä. Tässä pestissä minulla olisi mahdollisuus auttaa muita partiolaisia kasvamaan sekä kehittämään itseään ja omaa toimintaansa. Sen myötä myös minä itse kasvaisin partiolaisena, ja kehittyisin ja muokkaantuisin paremmaksi partiojohtajaksi.

Minua motivoi mahdollisuus tuoda kv-partiota lähemmäksi jokaista suomalaista partiolaista. Partiossa kasvatamme globaaleja kansalaisia ja on tärkeää antaa heille työkalut ja mahdollisuudet tehdä maailmasta ja partiosta oman näköisen. 

3. Instagram: @scoutoona


Ehdolla Suomen Partiolaiset ry – Finlands Scouter ry:n kansainväliseksi valtuutetuksi WAGGGS ja kansainvälisistä asioista vastaavaksi hallituksen jäseneksi

Meri ”Meepa” Vikström, Mellilän Menninkäiset, Lounais-Suomen Partiopiiri

1. Haen jatkokautta WAGGGSin kansainvälisenä valtuutettuna sekä asetun ehdolle kansainvälisistä yhteyksistä vastaavaksi hallitusjäseneksi, sillä haluan jatkaa tällä kaudella aloittamaani työtä kansainvälisten kokemusten tuomisesta mahdollisimman lähelle jokaista partiolaista. Haluan jatkaa kansainvälisten yhteyksien valiokunnan tukemista ja toiminnanalan kehittämistä samalla kehittäen pitkäjänteistä ja suunnitelmallista SP:n kansainvälisen vaikuttamisen strategiaa.

2. Pestissä minua motivoi se, että pestin kautta pääsen vaikuttamaan siihen, että yhä useampi lapsi ja nuori saa kansainvälisiä kokemuksia, joiden myötä nuorten ymmärrys ja osaaminen globaalista yhteiskunnasta lisääntyy. Pestissä pääsen tukemaan nuorten osallisuutta, globaalia rauhantyötä sekä saan tehdä aktiivisesti työtä sen eteen, että partio on paras paikka tehdä vapaaehtoistyötä. Hallitusjäsenenä pääsen myös jatkamaan työtä strategian jalkauttamisessa sekä tällä kaudella aloitettujen kärkihankkeiden kuten vapaaehtoisresurssistrategian ja partion järjestelmäuudistuksen edistämisessä. 

Haluan jatkaa merkityksellistä ja vaikuttavaa vapaaehtoistyötä. Pitkäjänteisellä ja määrätietoisella otteella voimme yhä vain vahvistaa partion yhteiskunnallista asemaa nuorisojärjestöjen suunnannäyttäjinä tarjoten yhä useammalle lapselle ja nuorelle taidot muuttaa maailmaa. 

Maailma ei kuitenkaan muuteta yksin, joten minusta saatte motivoituneen, vastuuntuntoisen ja kehittämisintoa täynnä olevan partiojohtajan, jonka pääprioriteettina on pestiläisteni hyvinvointi ja pestissä jaksaminen. Yhdessä vahvana valiokuntana ja toiminnanalana pystymme vastaamaan järjestön kv-tavoitteisiin, vaikuttamaan kestävästi maailmanjärjestöissä ja tuomaan kv-partion osaksi jokaisen partiolaisen arkea.

3. Instagram: @mmeepa