Kuksa ja asiointipalvelu

Partiorekisteri Kuksan uusi asiointipalvelu on tarkoitettu jäsenille ja heidän huoltajilleen. Asiointipalvelu on kevennetty näkymä Kuksasta. Se helpottaa jäsenen ja huoltajan arkea. Asiointipalvelussa voi hoitaa keskeiset jäsenyyteen liittyvät toimet, kuten tietojen päivittämisen, jäsenhakemusten ja huoltajien lisäämisen sekä tapahtumiin ilmoittautumisen.

Asiointipalveluun pääset osoitteessa asiointi.partio.fi ja sinne kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin Kuksaankin on kirjauduttu. Jos sinulla ei ole vielä  tunnusta pääset luomaan sen asiointipalvelun etusivulla. Jos olet unohtanut tunnuksesi, ole yhteydessä omaan lippukuntaasi.

Kirjaudu asiointipalveluun

Kuksan perinteinen käyttöliittymä on partiolaisten yhteinen työkalu, jota käytetään laajasti erilaisten toimintojen hallintaan ja tukemiseen lippukunnissa, partiopiireissä ja keskusjärjestössä. Rekisteriä ylläpitää Suomen Partiolaiset ja sen tarkempi käyttötarkoitus on kuvattu rekisteriselosteessa. Partiorekisterissä hallinnoidaan tapahtumia, pidetään koulutus-, ansiomerkki- ja ohjelmarekisteriä. Järjestelmän kautta voi hoitaa myös laskutuksen.

Kirjaudu Kuksaan     Rekisteröidy Kuksaan

Ohjeita ja hyödyllisiä linkkejä

Siirry lippukunnan Kuksa-ohjeisiin

Kuksaohjeet adventtikalenterikampanjaan