Partion uusi asiointipalvelu on avattu

Partion uusi asiointipalvelu on tarkoitettu jäsenille ja heidän huoltajilleen. Se helpottaa jäsenen ja huoltajan arkea. Kyseessä on uusi helppo käyttöliittymä vanhaan tuttuun partiorekisteri Kuksaan.

Tästä lähtien Kuksan sijasta kaikki jäsenyysasiat voi hoitaa itse partion asiointipalvelussa. Asiointipalvelu kokoaa kaikki perheen alaikäiset jäsenet samaan huoltajan näkymään, joten tietojen päivittäminen on jatkossa yksinkertaisempaa.

Asiointipalvelussa voi hoitaa näppärästi keskeiset jäsenyyteen liittyvät toimet, kuten omien tietojen päivittämisen, tapahtumiin ilmoittautumisen, jäsenhakemusten ja huoltajien lisäämisen sekä lippukunnasta eroamisen. Kannattaakin käydä tutustumassa uuteen palveluun mahdollisimman pian ja päivittää jäsentiedot ajan tasalle!

Asiointipalveluun pääsee osoitteessa asiointi.partio.fi ja sinne kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin Kuksaankin on kirjauduttu. Jos sinulla ei ole vielä tunnusta pääset luomaan sen asiointipalvelun etusivulla.

Asiointipalvelu on tarkoitettu huoltajien ja 15 vuotta täyttäneiden jäsenten käyttöön. 15 vuotta täyttäneet jäsenet pystyvät ilmoittautumaan alle kolmen päivän kestäviin tapahtumiin itse.

Katso ohjeet asiointipalvelun käyttöön.

Olemme koonneet Huoltajille-sivulle tärkeää tietoa, jotta jäsenasioiden hoitaminen olisi mahdollisimman helppoa.

Mikäli joku asia mietityttää, kannattaa aina ensisijaisesti olla yhteydessä partiolaisen omaan lippukuntaan. Myös partiopiirit ja Suomen Partiolaisten jäsenpalvelu auttavat tarvittaessa.