Partio-lehti

Partio-lehti on Suomen Partiolaisten jäsenlehti. Lehdestä löytyy ajankohtaisten asioiden lisäksi paljon mielenkiintoista luettavaa sekä tehtäviä perheen pienimmille.

Lehti lähetetään kaikkien partiolaisten koteihin ja sillä on 100 000 lukijaa. Partio-lehden pääkohderyhmänä ovat 13–17-vuotiaat nuoret. Pääset lukemaan Partio-lehteä myös kaikissa Suomen kunnan- ja kaupunginkirjastoissa sekä nuorisotiloissa. Kesällä 2018 Partio-lehden sekä alueellisten lehtien juttuja voi lukea ja jakaa sähköisesti Partiomedia-sivustolla.

Lehteä tekee vapaaehtoisista partiolaisista muodostuva toimituskunta toimitussihteerin ja taittajan avustamana. Lehden päätoimittajat ovat Sonja Parkkinen ja Salla Varpula. Tavoitat päätoimittajat sähköpostitse osoitteista etunimi.sukunimi@partio.fi.

Lehteen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä toimitussihteeri Jaana Hopeakoskeen.

Uusimmassa numerossa

Vuoden ensimmäisessä numerossa teemana on partion arvot ja ihanteet. Lehden sivuilla kerrataan arvokyselyn tuloksia sekä pohditaan uskonnon asemaa partiossa. Lukijoiden iloksi lehdestä löytyy ihannekortit, joiden avulla voidaan pelata erilaisia partioihanteisiin liittyviä pelejä.

Mediakortti

Tietoa ilmestymisaikatauluista ja ilmoitusaineistojen toimittamisesta löydät Partio-lehden mediakortistaMediakortit löydät myös Aikakausmedian sivuilta.

Ilmestymisaikataulu 2018

nroDLIlmestyy
1/201815.1.23.2.
2/201816.4.25.5.
3/201813.8.21.9.
4/201822.10.30.11.

Osallistu lukijapaneeliin!

Haluatko olla mukana kehittämässä Partio-lehteä? Ilmoittautumalla lukijapaneelin jäseneksi saat jokaisen numeron ilmestyttyä sähköpostiisi kyselyn. Paneeliin vastanneiden kesken arvotaan partioaiheinen palkinto. Ilmoittaudu mukaan!

Jos osoitetietosi ovat muuttuneet, muistathan korjata ne suoraan jäsenrekisteri Kuksaan, johon pääset kirjautumaan omalla PartioID:lla. Muutospyynnöt voit tehdä myös osoitteeseen rekisteri@partio.fi. 

Anna palautetta Partio-lehdestä

Kuvassa vastuullista journalismia logo

Partio-lehti on julkisen sanan neuvoston jäsen

Noudatamme journalistin ohjeita. 
#vastuullistajournalismia