Partio-lehti

Partio-lehti on Suomen Partiolaisten jäsenlehti. Lehdestä löytyy ajankohtaisten asioiden lisäksi paljon mielenkiintoista luettavaa sekä vinkkejä tekemiseen partioon ja vapaa-ajalle. Lehti lähetetään kaikkien partiolaisten koteihin ja sillä on 100 000 lukijaa. Partio-lehden pääkohderyhmänä ovat 15-22-vuotiaat nuoret. Pääset lukemaan Partio-lehteä myös kaikissa Suomen kunnan- ja kaupunginkirjastoissa sekä nuorisotiloissa.

Partio-lehden sekä alueellisten lehtien juttuja voi lukea ja jakaa sähköisesti Partiomedia-sivustolla.

Lehteä tekee vapaaehtoisista partiolaisista muodostuva toimituskunta toimitussihteerin ja graafikon avustamana. Lehden vastaava päätoimittaja on Satu Salo-Jouppila (etunimi.sukunimi@partio.fi).

Lehteen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä: partio-lehti@partio.fi.

Viimeinen Partio-lehti ilmestyy marraskuussa 2022

Suomen Partiolaisten hallitus päätti kokouksessaan syyskuussa 2020, että painettu Partio-lehti lakkaa ilmestymästä vuoden 2022 lopussa. Näin ollen Partio-lehti 4/2022 on viimeinen printtilehti.

Kiitos kaikille, jotka ovat olleet tekemässä Partio-lehteä menneinä vuosikymmeniä. Erityisen iso kiitos myös lukijoillemme – ilman teitä ei olisi ollut lehteäkään.

Jatkossa partiouutisia pääsee seuraamaan:

Sosiaalisessa mediassa

Erilaisten uutiskirjeiden muodossa

  • Partioposti-uutiskirje saapuu noin kerran kuukaudessa kaikkien tänä vuonna 15 vuotta täyttäneiden partiolaisten sähköposteihin. Kirje on täynnä kaikista ajankohtaisinta tietoa partiosta.
  • Johtolanka-uutiskirjeen saavat lippukuntien johtokolmikko ja muut aktiivijohtajat. Kirjeessä on vinkkejä lippukunnan arkeen joka kuukausi.

Verkkosivuilla