Partiomedia

Suomen Partiolaisten toimituksellista sisältöä julkaistaan jäsenille ja muille kiinnostuneille verkkojulkaisussa, Partiomediassa. Ajankohtaisten teemojen lisäksi Partiomediasta löytyy mielenkiintoista luettavaa sekä vinkkejä tekemiseen partioon ja vapaa-ajalle.

Siirry tästä Partiomedian etusivulle

Partiomedian sisältöjä tekee vapaaehtoisista partiolaisista muodostuva toimituskunta toimitussihteerin ja graafikon avustamana. Lehden vastaava päätoimittaja on Niko Tamminen (etunimi.sukunimi@partio.fi).

Partiomediaan liittyvissä asioissa ja juttuvinkeissä voit olla yhteydessä: partio-lehti@partio.fi.

Viimeinen Partio-lehti ilmestyi marraskuussa 2022

Suomen Partiolaisten printtijulkaisu Partio-lehti ei enää ilmesty, vaan jatkossa toimitetut jutut julkaistaan sähköisesti Partiomediassa. Partio-lehti 4/2022 oli viimeinen printtilehti.

Kiitos kaikille, jotka ovat olleet tekemässä Partio-lehteä menneinä vuosikymmeniä. Erityisen iso kiitos myös lukijoillemme – ilman teitä ei olisi ollut lehteäkään.

Partiouutisia voi seurata myös:

Sosiaalisessa mediassa

Erilaisten uutiskirjeiden muodossa

  • Partioposti-uutiskirje saapuu noin kerran kuukaudessa kaikkien tänä vuonna 15 vuotta täyttäneiden partiolaisten sähköposteihin. Kirje on täynnä kaikista ajankohtaisinta tietoa partiosta.
  • Johtolanka-uutiskirjeen saavat lippukuntien johtokolmikko ja muut aktiivijohtajat. Kirjeessä on vinkkejä lippukunnan arkeen joka kuukausi.

Verkkosivuilla