Partio-lehti

Partio-lehti on Suomen Partiolaisten jäsenlehti. Lehdestä löytyy ajankohtaisten asioiden lisäksi paljon mielenkiintoista luettavaa sekä vinkkejä tekemiseen partioon ja vapaa-ajalle.

Lehti lähetetään kaikkien partiolaisten koteihin ja sillä on 100 000 lukijaa. Partio-lehden pääkohderyhmänä ovat 15-22-vuotiaat nuoret. Pääset lukemaan Partio-lehteä myös kaikissa Suomen kunnan- ja kaupunginkirjastoissa sekä nuorisotiloissa.

Partio-lehden sekä alueellisten lehtien juttuja voi lukea ja jakaa sähköisesti Partiomedia-sivustolla.

Lehteä tekee vapaaehtoisista partiolaisista muodostuva toimituskunta toimitussihteerin ja graafikon avustamana. Lehden vastaava päätoimittaja on Satu Salo-Jouppila (etunimi.sukunimi@partio.fi).

Lehteen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä: partio-lehti@partio.fi.

Mediakortti

Tietoa ilmestymisaikatauluista ja ilmoitusaineistojen toimittamisesta löydät Partio-lehden mediakortistaMediakortit löydät myös Aikakausmedian sivuilta. Sovithan aina etukäteen, jos haluat saada juttusi tiettyyn numeroon tai partiomediaan.

Ilmestymisaikataulu 2022

nroDLIlmestyy
1/202210.1.21.2.
2/202211.4.23.5.
3/20228.8.19.9.

4/2022

17.10.

28.11.

Osallistu lukijapaneeliin!

Haluatko olla mukana kehittämässä Partio-lehteä? Ilmoittautumalla lukijapaneelin jäseneksi saat jokaisen numeron ilmestyttyä sähköpostiisi kyselyn. Paneeliin vastanneiden kesken arvotaan partioaiheinen palkinto. Ilmoittaudu mukaan!

Jos osoitetietosi ovat muuttuneet, muistathan korjata ne suoraan partion asiointipalveluun, johon pääset kirjautumaan omalla PartioID:lla. Muutospyynnöt voit tehdä myös osoitteeseen palvelu@partio.fi. 

Anna palautetta Partio-lehdestä