Käyttäjätunnus

Microsoft-käyttäjätunnus (etu.sukunimi@partio.fi) myönnetään sekä Suomen Partiolaisten että partiopiirien taloudellisesti ja toiminnallisesti sekä työmäärällisesti merkittävissä luottamustehtävissä toimiville partiolaisille ja työntekijöille.

Käyttäjätunnuksen saaminen edellyttää, että

  1. luottamushenkilö on kirjattu jäseneksi partiorekisteri Kuksaan,
  2. partion jäsenmaksu on maksettu ja
  3. lisenssiehtojen mukainen pesti on voimassa.

Käyttäjätunnus on voimassa määräajan. Käyttäjätunnus sulkeutuu, kun lisenssiehtojen mukainen pesti päättyy, jäsenyys partioon päättyy tai jäsenmaksu on maksamatta. Henkilökohtaiset tiedot poistetaan karenssiajan jälkeen. Lue lisää (Jemman ohjeet)

Käyttäjätunnus ja siihen liittyvä salasana on aina henkilökohtainen, eikä kumpaakaan niistä saa luovuttaa toiselle missää tilanteessa. Microsoft-palveluun kirjaudutaan PartioID-palvelussa, minkä vuoksi käyttäjän on hyväksyttävä PartioID-palvelun käyttöehdot ja Microsoftin käyttöehdot, Digitaalisen työympäristön käyttöehdot sekä muita partion sähköisten järjestelmien käytöstä annettuja sääntöjä ja ohjeita.

Luottamushenkilö ei saa käyttää Microsoft-palvelua sellaiseen henkilökohtaiseen tarkoitukseen, josta hän saa ansio- ja työtuloa.