Digitaaliset palvelut

Suomen Partiolaiset tarjoaa partiolaisille ja partion vapaaehtoisille digitaalisia palveluja sekä partiolippukunnille ja -piireille yhteiset tietojärjestelmät.

Jäsenrekisteri Kuksa

Partiolaiset päivittävät partiorekisteri Kuksassa jäsentietojaan ja ilmoittautuvat erilaisiin tapahtumiin. Partiolippukunnat ja -piirit käyttävät sitä esimerkiksi tapahtumahallintaan, ansiomerkkien hakemiseen, adventtikalenterikampanjaan ja laskutukseen. Partiojärjestöt ovat sopineet henkilötietojen käsittelystä partiossa yhteisellä käsittelysopimuksella.

Partiolaisten intra

Kaikille partion vapaaehtoisille tarkoitettu Office 365 -työympäristö mahdollistaa modernit työvälineet. Jemma-intranet on partion sosiaalinen intranet, jota käytetään myös dokumentinhallintaan. Yammerissa, partion sosiaalisessa mediassa, viestit muille partion vapaaehtoisille. Teams on tarkoitettu ryhmätyöskentelyyn ja keskusteluihin Skypen tavoin. Partiolippukuntien vapaaehtoiset voivat luoda itselleen Office 365 -käyttäjätunnuksen syksyllä 2018. Tarkasta ajankohdasta ilmoitetaan erikseen.

WordPress-teema esimerkiksi lippukuntien nettisivuille

Suomen partiolaiset tarjoaa WordPress-teeman, jota voi hyödyntää esimerkiksi lippukuntien verkkosivuilla. Lisätietoa ratkaisusta sekä asennus- ja käyttöohjeet löytyvät lippukunnan nettisivut -sivulta.

PartioMoodle

PartioMoodle on partion e-oppimisympäristö.

Em. palvelujen lisäksi kehitämme digitaalista partio-ohjelmaa sovelluksineen ja tuemme partiolippukuntia ja -piirejä viestinnässä ja markkinoinnissa.

PartioID:n luominen

Huomaathan, että niin Kuksaan, Office 365 -ympäristöön kuin PartioMoodleenkin kirjaudutaan yhteisellä PartioID-tunnuksella. Katso ohjeet PartioID:n luomiseen.