Muut rahoitusmahdollisuudet

Lahjoita-toiminto kerää varoja lippukunnille

Onko vene sökö? Puuttuuko kololtanne jääkaappi? Partio.fi:n etusivulla on toiminto, jossa kuka tahansa voi lahjoittaa haluamalleen kohteelleen sopivaksi katsomansa summan euroja. Lippukunnilla on mahdollista päästä lahjoituskohteiden listalle lähettämällä seuraavat tiedot sähköpostitse osoitteeseen panu.rasanen@partio.filippukunnan nimi, kuvaus tarpeesta ja kuinka paljon rahaa sen toteuttamiseksi tarvitsette, tilinumero, yhteyshenkilön tiedot sekä mahdollinen kuva. Kohteita on näkyvissä kerrallaan kolme kappaletta. Kohteelle tehdyt lahjoitukset ohjataan lippukunnan pankkitilille keräyskauden jälkeen.

Käy tsekkaamassa! www.partio.fi/lahjoitus

Kannattaa pitää silmät auki myös partion ulkopuolisille rahoitusmahdollisuuksille. Esimerkiksi vuosittain kesäisin Euroopan neuvosto järjestää kielikursseja nuorisojärjestöissä toimiville. Muista myös oma lippukunta, kaupungin nuorisotoimi, partiopiiri ja muut mahdolliset järjestöt.

ERASMUS +

EU:n nuoriso-ohjelmasta (Youth in Action) voi hakea avustusta kansainväliseen nuorisotoimintaan. Erasmus+ lippukunnille

FiSSc:n rahoitusmahdollisuudet on kerätty yhdelle sivulle (sivu ruotsiksi).

Julkisia rahoitusmahdollisuuksia ja ohjeita hakemiseen löytyy hyvin sivulta www.kansalaisyhteiskunta.fi/rahoitushakemisto.