Partion iltateet

Partion iltateet tarjoavat kaikille partiolaisille tietoa ajankohtaisista aiheista. Osallistuminen iltateehetkiin tapahtuu Teamsin välityksellä, joten voit hypätä mukaan linjoille mistä vain ilman ennakkoilmoittautumista!

Kokoonnumme maanantaisin klo 20 ajankohtaisten partioaiheiden pariin. Tältä sivulta löydät osallistumislinkit partion tapahtumakalenterin iltatee-hetkiin. Kaikki iltateetallenteet löytyvät YouTubesta partion @partiolive-kanavalta.

Tule kanssamme iltateelle!

Voit osallistua haluamastasi paikasta. Tarvitset vain nettiyhteyden ja älylaitteen, jolla saat klikattua Teams-linkin auki. Et tarvitse omaa Teams-sovellusta osallistuaksesi. Kuulokkeet voivat olla hyödylliset etenkin jos osallistut meluisasta paikasta.

Iltateehetkien toteutustavat vaihtelevat aiheiden mukaan. Jos osallistut ensimmäistä kertaa Teams-yhteydellä, voi olla hyvä testata yhteyttä jo hieman ennen iltateehetken alkua, jotta kaikki toimii aloitushetkellä. Iltateehetkien kesto vaihtelee noin puolesta tunnista tuntiin.

Lisätietoja voit kysellä ja aihetoiveita tuleviin iltateehetkiin voit lähettää tea.hurme@partio.fi.

Kaikki partion iltateet ovat ilmaisia, kaikille avoimia sekä kiusaamisesta ja häirinnästä vapaita. Lämpimästi tervetuloa!

Iltateet-tallenteiden julkaisu ja henkilötiedot

Otathan huomioon, että iltateet julkaistaan tallenteena partion @partiolive YouTube-kanavalla. Tallenteessa voi näkyä osallistujien henkilötietoja, kuten nimi tai kuva.

Vuoden 2024 iltateet

  • Olethan huomannut, että partio-ohjelmasovellus Kompassin, jäsenrekisteriohjelma Kuksan sekä viestintäalusta Teamsin käyttöön liittyvät koulutukset löytyvät omalta verkkosivulta

Vuoden 2023 iltateet

Aiempien vuosien iltateet löydät kätevästi tallenteina @partiolive-kanavalta YouTubesta.

Yläkuva: Eeva Helle