Eskarin Partioviikko

Partiolaiset kutsuvat kaikki esiopetusyksiköt mukaan Partioviikon viettoon huhtikuussa 2024. Partioviikolla 2024 esikarilaiset pääsevät tutustumaan partion jännittävään maailmaan! Viikon aikana esikarilaiset kokeilevat uusia asioita ja liikkuvat luonnossa. Jokainen lapsi saa oman tehtäväkortin, johon kerätään tarroja viikon aikana.

Materiaali ilahduttaa keväällä

Materiaalin tilaus vuodelle 2024 on päättynyt. Löydät materiaalin ilmaiseksi sähköisenä versiona partiolaisten materiaalipankista.

Opettajan opas sisältää ohjeet viikon aikana tehtäviin aktiviteetteihin. Aktiviteetit on lajiteltu oppaaseen esiopetuksen opetussuunnitelman tavoitteiden mukaan. Oppaassa on myös ohjeita partiotapoihin ja lukuisiin leikkeihin.

Materiaali on esiopetusyksiköille ilmainen ja saatavilla myös sähköisenä versiona. Voit käyttää materiaalia itsellesi sopivana ajankohtana huhti-toukokuussa tai partioviikolla 22.-28.4.

Kutsu partiolaiset vierailulle

Haluatko saada paikalliset partiolaiset vierailulle esiopetusyksikköösi? Löydät lähimmät partiolaiset lippukuntahausta. Laita partiolaisille viestiä ja pyydä vaikkapa esittelemään partiolaisen rinkkaa tai muuta retkivarustusta.

Materiaalit

Suomenkieliset materiaalit

Materiaalit, joihin on viitattu Opettajan oppaassa:


Lippukunta, osallistu tekemällä vierailu!

Partioviikon aktiviteetit onnistuvat eskarin henkilökunnan voimin, mutta partiolaisen vierailu piristää arkea. Se on loistava tapa syventää lasten kokemusta ja markkinoida omaa syksyllä alkavaa toimintaa. Parhaimmillaan vierailusta voi muodostua jatkuva yhteistyö esiopetusyksikön kanssa.