Jäsenedut

Liittymällä partioon pääset osaksi suomalaista ja kansainvälistä partioyhteisöä.

Maksamalla partion jäsenmaksun saat mahdollisuuden osallistua partiotoimintaan omassa lippukunnassa. Lisäksi jäsenenä voit osallistua paikallisiin ja valtakunnallisiin retkiin, leireihin, kilpailuihin, tapahtumiin ja koulutuksiin. Jäsenmaksutuloilla keskusjärjestö ja piirit tukevat lippukuntien toimintaa esimerkiksi tuottamalla ja kehittämällä kaiken toiminnan taustalla olevaa partio-ohjelmaa, koulutuksia, tapahtumia ja muita harrastuksen mahdollistavia palveluita. Jäsenmaksuun sisältyy myös partiovakuutus. 

Tapaturma-, matkatavara- ja vastuuvakuutus

Suomen Partiolaisilla on järjestövakuutus LähiTapiolassa. Vakuutukseen sisältyy vastuu-, tapaturma-, matkustaja- ja matkatavaraturvat. Vakuutus on voimassa partion jäsenmaksun maksaneilla partiolaisilla partiotoiminnassa. Partiotoiminnassa noudatetaan Suomen Partiolaisten voimassa olevia turvallisuusohjeita. Korvausta haettaessa keskusjärjestö vahvistaa, että vahinko on tapahtunut partiotoiminnassa.

Partiovakuutus on aina tapaturma- ja matkavakuutuksen osalta toissijainen. Vahingon sattuessa korvausta haetaan ensisijaisesti vakuutetun omasta vakuutuksesta.

Lisätietoja partiovakuutuksesta ja vahinkoilmoitusten täyttämisestä.

Vahinko- ja korvausasioissa auttaa ja neuvoo LähiTapiola. Muissa partiovakuutuskysymyksissä voit laittaa sähköpostin palvelu@partio.fi.

Alennusta ulkoilun ja retkeilyn kaupoista

Partion jäsenenä saat 10 % alennusta alla olevien kauppojen normaalihintaisista retkeilyn ja ulkoilun tuotteista. Alennuksen saa näyttämällä partion jäsenkorttia joko paperisena tai sähköisenä versiona.


Scandinavian Outdoor on Suomen Partiolaisten virallinen yhteistyökumppani.
Scandinavian Outdoor vastaa virallisten partiotuotteiden, kuten merkkien ja partioasujen, myynnistä ja jakelusta.  Partioalennus ei koske partiotuotteita.
Scandinavian Outdoor

Partioaitta tarjoaa partiolaisille 10 % alennuksen. Partioaitasta saa partioalennuksen ostosten loppusummasta, eli normaalihintaisten tuotteiden lisäksi myös tarjoustuotteista (ellei erikseen mainittu ei voi yhdistää muihin alennuksiin, tällaisia ovat esimerkiksi teltta/lahjakorttikampanja).
Partioaitta

Alennusta majoituksesta

Partion jäsenenä saat 10 % alennuksen normaalista Suomen Hostellijärjestön majoitushinnasta sekä Kansainvälinen hostellikortin alennettuun hintaan.
Partion jäsenet saavat tilata maksutta Kotimaan hostellikortin, jolla saa 10% majoitusalennuksen verkostomme hostelleissa Suomessa, muita matkailuetuja sekä Hostellijärjestön jäsenyyden kortin voimassaoloajalle.

Kortin voi tilata tällä lomakkeella, joka löytyy myös verkkosivultamme.


Yläkuva: Eeva Helle