Partiotuotteiden tilaukset

Partiotuotteet, kuten partio-ohjelman merkit, kirjallisuus ja partiohuivit ovat myynnissä yhteistyökumppanimme Scandinavian Outdoorin myymälöissä ja verkkokaupassa.

Partiotuotteiden myyntiä hoitaa yhteistyökumppanimme Scandinavian Outdoor. Lippukunta voi halutessaan ostaa yhteistilaukset (merkit, huivit yms.) lippukunnan laskulle, jolloin tuotteita ei tarvitse maksaa ostohetkellä. Katso ohje, miten lippukunta voi rekisteröityä Scandinavian Outdoorin laskutusasiakkaaksi. Yksittäiset jäsenet voivat ostaa partiotuotteita itse maksamalla, kuten mistä tahansa kaupasta.

Lippukuntien kannattaa keskittää hankintojaan mahdollisimman paljon niin myymälöissä kuin verkkokaupassa. Ostosten keskittämisellä Scandinavian Outdoor pystyy varmistamaan paremmin tuotteiden riittävyyden ja toimittamaan tuotteita varmemmin kertatoimituksina osatoimitusten sijaan  luontoa säästäen.

Lippukuntien laskulle oston minimiraja on 1.4.2023 alkaen 30 € (sis. ALV:n). Siirtymällä tähän alarajaan vältymme laskutuslisän käyttöönotolta. Muutos koskee sekä verkossa että myymälässä tehtäviä ostoja. Alle 30 €:n ostoksia voi tehdä, mutta nämä ostot tulee maksaa ostohetkellä. Lue lisää lippukuntien laskutuskäytäntöjen muutoksesta Scandinavian Outdoorin tiedotteesta.