Teoston luvat musiikin käyttöön

Tiesithän, että myös lippukunnat tarvitsevat Teoston musiikinkäyttöluvan iltanuotioille, diskoihin ja muuhun musiikin käyttöön?

Musiikin soittaminen, laulaminen ja kuunteleminen ovat tärkeä osa iltanuotioita, erilaisia esityksiä ja muuta yhteistä toimintaa ja ohjelmaa. Koska musiikin esittäminen myös partiotoiminnassa on ns. julkista esittämistä, siihen tarvitaan Teoston musiikinkäyttölupa.

Musiikin käyttölupa lippukuntien toimintaan

Lippukuntien omaan toimintaan sopii useimmiten monipuolinen Teoston Kymppilupa, jonka voi helposti hankkia netissä! Katso Kymppiluvan hinta ja kuvaus luvasta.

Lupamaksut Teosto tilittää asiakkaanaan oleville musiikkikustantajille ja musiikin tekijöille eli säveltäjille, sanoittajille ja sovittajille. Lupamaksut ovat siis laulujen kirjoittajien palkkaa.

Hanki Kymppilupa

Musiikin käyttölupa yli 200 hengen tapahtumiin

Jos musiikkia soitetaan leireillä tai tapahtumissa, joissa on enemmän kuin 200 osallistujaa ja mukana on useampia lippukuntia, sopiva musiikinkäyttölupa on yleensä Teoston Tapahtumalupa. Luvan hankkii tällöin koko tapahtuman järjestäjä.

Lisätietoa musiikin käyttöön liittyvistä luvista

Lisätietoja ja neuvoja musiikinkäyttöluvista voi kysyä omasta partiopiiristä tai Teoston asiakaspalvelusta, jonka yhteystiedot löydät Teoston nettisivuilta.

Teosto on tunnettu ja luotettu tekijänoikeusjärjestö, joka edustaa säveltäjiä, sanoittajia, sovittajia ja musiikkikustantajia. Teosto myy musiikinkäyttöön tarvittavat luvat yrityksille ja yhteisöille, jotka käyttävät musiikkia omassa toiminnassaan ja tilittää lupamaksuista kerätyt korvaukset musiikin tekijöille. Lue lisää Teostosta ja sen toiminnasta www.teosto.fi