Esille omalla alueella

Onko lippukuntanne miten tuttu alueenne ihmisille? Kun toiminta tuntuu ihmisille läheiseltä, saatte helpommin uusia jäseniä ja esimerkiksi adventtikalenterin myyminen käy helpommin. Katso alta keinoja tulla tunnetuksi alueellanne.

Markkinointitapahtumat

Kylien ja kaupunginosien tapahtumat ovat hyviä tilaisuuksia tuoda partiota esille ja rekrytoida lisää jäseniä lippukuntaan. Hyvän markkinointitapahtuman tekevät yksinkertaiset ja helposti toteutettavat asiat.

Tee ainakin nämä:

  • Selvitä milloin ja missä olisi omalla alueellasi sopiva tapahtuma ja ilmoittaudu mukaan
  • Varaa piiristä tarvittavat markkinointimateriaalit
  • Tee  lippukunnalle käyntikortti / pieni flyeri jaettavaksi kiinnostuneille tai tiedustele piiritoimistolta valmiita partion esitteitä.
  • Listaa tapahtumassa tarvittavat tavarat, kuten lettupannut yms.
  • Rekryä tarvittava määrä tyyppejä mukaan tapahtuman järjestelyyn.

Partioviikko

Partioviikko on vuosittainen tapahtumaviikko, ja silloin partiolaiset näkyvät ja kuuluvat tavallista enemmän kaikelle kansalle. Partioasua tai partiohuivia käytetään koulussa ja työpaikalla. Partioviikolla esitellään partiotoimintaa ja pidetään partiolaisten omia juhlia. Vaikka partioviikko on partiolaisten oma juttu, juhlintaa suunnitellessa kannattaa miettiä, miten voisitte samalla pyytää muita mukaan iloiseen partiojoukkoon.

Lue lisää Partioviikosta.

Alueen somekanavat

Onko alueellanne (kaupunki, kunta tai kaupunginosa/kylä) omaa Facebook-ryhmää? Se on oiva kanava kertoa toiminnastanne ja adventtikalenterien myynnistä! Varmista kuitenkin ensin ryhmän säännöt.