Ideoita varainhankintaan

Tälle sivulle kerätään parhaat ideat varainhankinnan tekemiseksi:

Joulupukkipalvelu

Kaunein ja paras varainhankintamuoto heti kärkeen. Joulupukeille on valtava kysyntä, ja partiopukkia rehdimpää ja luotettavampaa ei olekaan. Kerää porukka niistä, jotka pystyvät toimimaan aattona vaikka muutamankin tunnin pukkina, (huomaa, että lapsiperheissä lahjat jaetaan usein hyvinkin aikaisin, jotta päästään jännityksestä ja syömään rauhassa), sopikaa pukit ja kuskit, ottakaa tilaukset vastaan ja suunnitelkaa tehokkaat reitit. Erittäin hyvä ja tuottoisa homma, ja pukeillakin on varmasti hauskaa kiitollisessa roolissaan. Pukkipalvelua voi mainostaa paikallislehdessä, oman asuinalueen facebook-ryhmissä ja kalenterimyynnin yhteydessä.

Joulukuusten myynti

Lähes jokaisessa perheessä komeilee kuusi, ja lähes jokainen laittaisi kuusirahansa mieluiten partion hyväksi.

Partiosynttärit

Kaikki vanhemmat eivät halua viedä jälkipolveaan mäkkärin synttäreille. Mikäpä sen parempi kuin partiosynttärit. Kivaa tekemistä lähimetsässä kavereiden kanssa. Pohtikaa, minkälaiset olisivat täydelliset partiosynttärit, minkä ikäisille sopisi minkäkinlainen ohjelma ja pistäkää huhumylly liikkeelle lähialueen lapsiperheissä.

Omenamehutehdas

Onko alueella paljon isoja omakotitaloja, joiden pihoissa väsyneet ruuhkavuosihenkilöt tai vanhukset tuijottavat epäuskoisina valtavaa omenasatoaan? Pistäkää toimeksi. Tarjoutukaa poimimaan omenat, hankkimaan pullot, viemään koko hoito mehuasemalle, ja tuomaan valmiit mehupullot ovelle. Teitä tullaan rakastamaan.

Arpajaiset

Muistattehan, että arpajaisten vastuuhenkilön tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Arpajaislain mukaan yleishyödyllinen yhteisö tai säätiö saa toimeenpanna ilman lupaa tavara-arpajaiset (pienarpajaiset), joissa arpojen yhteenlaskettu myyntihinta on enintään 2000 euroa ja joissa arpojen myynti ja voittojen jako tapahtuu samassa tilaisuudessa.

Puuttuiko paras varainhankinnan vinkki vielä? Heitä meiliä Annalle: anna.bryk@partio.fi