Jäsenkokous

Suomen Partiolaisten jäsenkokous järjestetään joka toinen vuosi. Jäsenkokouksessa päätetään muun muassa Suomen Partiolaisten strategiasta ja sääntömuutoksesta. Jäsenkokouksessa valitaan hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat sekä partioneuvoston puheenjohtaja ja jäsenet ja varajäsenet.

Suomen Partiolaisten jäsenkokouksessa on 118 äänivaltaista edustajaa. Kullakin edustajalla on yksi ääni. Varsinaisten jäsenten edustaja- ja äänimäärät perustuvat Suomen Partiolaisten sääntöihin. Suomen Partiolaisten varsinaisia jäseniä ovat alueelliset partiopiirit ja valtakunnallista ruotsinkielistä partiotoimintaa järjestävä Finlands Svenska Scouter rf.

Ylimääräinen jäsenkokous järjestetään tarvittaessa esimerkiksi partioneuvoston täydentämiseksi kesken kaksivuotisen kauden.

Jäsenkokoukset

Aika

Paikka

Striimi: Jäsenkokouksia on mahdollista seurata myös verkossa Suomen Partiolaisten johtaminen -Youtube-kanavalla. Jäsenkokousten virallinen tunniste on #jäsenmöte

Päätökset

Ohessa on jäsenkokousten pöytäkirjat. Kaikki dokumentit löytyvät Jemma-intranetistä, joka vaatii Office 365 -käyttäjätunnuksen.

Varsinaisen jäsenkokouksen pöytäkirja 17.-18.11.2018