Jäsenkokous

Suomen Partiolaisten jäsenkokous järjestetään joka toinen vuosi. Jäsenkokouksessa päätetään muun muassa Suomen Partiolaisten strategiasta ja sääntömuutoksesta. Jäsenkokouksessa valitaan hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat sekä partioneuvoston puheenjohtaja ja jäsenet ja varajäsenet.

Suomen Partiolaisten jäsenkokouksessa on 118 äänivaltaista edustajaa. Kullakin edustajalla on yksi ääni. Varsinaisten jäsenten edustaja- ja äänimäärät perustuvat Suomen Partiolaisten sääntöihin. Suomen Partiolaisten varsinaisia jäseniä ovat alueelliset partiopiirit ja valtakunnallista ruotsinkielistä partiotoimintaa järjestävä Finlands Svenska Scouter rf.

Ylimääräinen jäsenkokous järjestetään tarvittaessa esimerkiksi partioneuvoston täydentämiseksi kesken kaksivuotisen kauden.

Jäsenkokous

Seuraava ylimääräinen jäsenkokous järjestetään 22.9.2019 Laitikkalan koululla (Partion tulevaisuusseminaarissa). Ylimääräisen jäsenkokouksen ainoana asiana käsitellään partioneuvoston eli valtuuston täydentäminen loppukaudeksi 2019-2020.

Suomen Partiolaisten seuraava varsinainen jäsenkokous järjestetään marraskuussa 2020 Espoon Otaniemessä. 

Aika: 14.-15.11.2020 

Paikka: Aalto-yliopiston päärakennus Dipoli, Otakaari 24, 02150 Espoo

Striimi: Jäsenkokouksia on mahdollista seurata myös verkossa Suomen Partiolaisten johtaminen -Youtube-kanavalla. Jäsenkokousten virallinen tunniste on #jäsenmöte

Ylimääräisen jäsenkokouksen 22.9.2019 esityslista ja liitteet

Ylimääräisen jäsenkokouksen esityslista

Jäsenkokousvaltakirja (Word)

Järjestön johtaminen

Suomen Partiolaisten jäsenkokous päättää kahden vuoden toiminta- ja strategiakauden 2019-2020 sekä hyvän yhteistyön partion johtamiseksi ja kehittämiseksi. Seuraavassa jäsenkokouksessa päätetään esimerkiksi partion peruskirjan uudistamisesta ja partion strategiasta 2021-2026.

Jäsenkokouksen päätökset

Ohessa on jäsenkokousten pöytäkirjat. Kaikki dokumentit löytyvät Jemma-intranetistä, jonka käyttäminen vaatii Office 365 -käyttäjätunnuksen.

Varsinaisen jäsenkokouksen pöytäkirja 17.-18.11.2018