Tapahtumat

Digitaalinen partiolaisaloite -webinaari keskiviikkona 27.5. klo 13-14

Demokratia- ja digitalisaatiokehitys mahdollistaa uudenlaiset työvälineet, joiden avulla nuoret voivat osallistua ja vaikuttaa kansalaisyhteiskunnassa. Tunnistimme tarpeen kerätä ja kehittää ideoita partion johtamiseksi ja kehittämiseksi. Suunnittelimme ja kehitimme Etelä-Suomen aluehallintoviraston digitaalisen nuorisotyön erityisavustuksella partiolaisaloitepalvelun, joka on julkaistu osoitteessa osallistu.partio.fi. Kutsumme osallisuuden ja vaikuttamisen työvälineiden käytöstä ja kehittämisestä kiinnostuneet avoimeen webinaariin keskiviikkona 27.5.2020 klo 13.00-14.00.

Uudesta palvelusta kertovat suunnittelija Anu Koski ja hallituksen jäsen Jyri-Petteri Paloposki. He valottavat myös, miten digikehitysprojekti suunniteltiin ja jakavat vastaavan digikehitysprojektin hyviä käytäntöjä. Verken suunnittelija Heikki Lauha pitää digitaalisen nuorisotyön kommenttipuheenvuoron. Tämän lisäksi keskustellaan vapaamuotoisesti järjestö- ja nuorisotyön digitalisaatiosta osallistujien kanssa.

Ilmoittaudu perjantaihin 22.5.2020 mennessä Anu Koskelle sähköpostitse,  anu.koski@partio.fi. Teams-osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille pari päivää ennen webinaaria. Webinaari tallennetaan. Se ja muu digitaalisen partiolaisaloitteen materiaali julkaistaan osoitteessa www.partio.fi/digikehitys.

Partiolaisaloitteen avoin lähdekoodi on julkaistu GitHub-palvelussa.