Osallistu Pajuun!

Partio on iloisia hetkiä, uusia taitoja, luonnossa toimimista, retkiä ja tapahtumia. Toimintaa on niin oman lippukunnan kololla, leireillä, vesillä ja metsässä. Tällä hetkellä Suomen Partiolaisissa on käynnissä Paju-hanke, jossa pohditaan minkälaiset digitaaliset palvelut helpottaisivat partiotoiminnan järjestämistä lippukunnissa ja partiopiireissä. Tervetuloa mukaan!

Lippukunnilla ja partiolaisilla on laajasti mahdollisuus osallistua partion digipalvelujen kehittämiseen. Tältä sivulta löydät kootusti tietoa osallistumisen tavoista ja paikoista.


Mikä ihmeen Paju?

Mistä oikein on kyse, kun puhumme Pajusta? Hanke esittäytyy Partion Iltatee-webinaarissa 2.10.2023 klo 20-21.

Mikä on Paju-hanke? Paju on perustettu partion palveluiden kehittämiseen, prosessien sujuvoittamiseen ja digitaalisten ratkaisujen uudistamiseen. Tervetuloa kuulemaan lisää uudistuksesta ja sen vaiheista Iltateelle. 

Linkki Iltateelle

Lisää tietoa partion järjestämistä iltateistä löydät täältä.


Avoimet työpajat

Ilmoittaudu Pajun avoimiin Teams-työpajoihin ja tule vaikuttamaan partion palveluiden tulevaisuuteen! Työpajat ovat eri sisältöisiä ja suunnattu hieman eri kohderyhmille. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan omien pestiesi tai kiinnostuksen kohteittesi mukaan.

Ke 25.10. klo 18-19.30            Lippukuntien johtaminen ja hallinto

Minkälaisia työkaluja ja palveluita lippukunnat tarvitsevat jäsenyyksien, laskutuksen ja raportoinnin hallintaan? Jos hoidat näihin teemoihin liittyviä tehtäviä, tule vaikuttamaan tulevaisuuden ratkaisuihin.

Ilmoittaudu työpajaan Kuksassa

Ke 1.11. klo 17.30-19.30        Lippukuntien partioarki

Toteutatko pestissäsi lippukunnan toimintaa, kuten leirejä, retkiä, pestaamista, viestintää? Mitä tukea ja työkaluja niihin tarvitaan? Tule mukaan keskustelemaan ja etsimään ratkaisuja.

Ilmoittaudu työpajaan Kuksassa

Ma 13.11. klo 18-19.30          Ryhmänjohtajien tuki ja työkalut

Minkälaiset työkalut tukevat ryhmänjohtajia pesteissään? Mikä tekisi ryhmänjohtamisesta helppoa ja vaivatonta? Olet sitten uusi tai kokenut ryhmänjohtaja, tule mukaan kertomaan millaista tukea ja palveluja kaipaisit johtamisen tueksi!

Ilmoittaudu työpajaan tästä

To 23.11. klo 18-19.30             Pestaajan ja pestatun yhteinen polku

Oletko pestannut partiolaisia vapaaehtoistehtäviin? Onko sinut pestattu? Tule pohtimaan, minkälaisia työkaluja ja yhteisiä toimintamalleja pestaamisessa tarvitaan.

Ilmoittaudu työpajaan tästä

Ma 27.11. klo 18-19.30           Tuhansien tapahtumien partio

Miten rakentuu suurtapahtuma? Entä pienempi leiri tai koulutusviikonloppu? Minkälaiset digityökalut helpottavat tapahtuman toteuttamisessa? Tapahtumien tekijät, tervetuloa kehittämään!

Ilmoittaudu työpajaan tästä


Muut tapahtumat

Pajuun voit törmätä myös erilaisissa Suomen Partiolaisten ja partiopiirien tapahtumissa syksyn ja kevään aikana.

Lisäksi keräämme tietoa partiokentältä monipuolisin menetelmin. Olemme yhteydessä eri rooleissa ja pesteissä toimiviin partiolaisiin esimerkiksi kyselyn, haastattelun tai pienempien työpajojen toteuttamisen muodossa.

Onko sinulla tapahtuma, jossa voisimme tavata lippukuntien toimijoita, luottiksia, pestaajia, ryhmänjohtajia, huoltajia tai partion harrastajia? Ota yhteyttä ja ehdota tilaisuutta:

Laura Liukkonen

Projektipäällikkö, Paju -hanke

laura.liukkonen@partio.fi

044 7660 370