Partion asiakaspalvelu joulun aikaan

 

Partion jäsenpalvelu on joulutauolla 23.12.2022-1.1.2023. Partioasema ja sen kokoustilat ovat joulutauolla 21.12.2022–8.1.2023. Alta löydät tarkemmat tiedot ja ohjeet vuoden vaihteen palveluista.

Partioasema

Joulutauon aikana suurin osa työntekijöistä on poissa toimistolta eikä aulassa ole päivystystä. Partioaseman aula palaa joulutauolta 9.1.2023 ja kokoustiloja voi jälleen varata. 

Jäsenpalvelu

Jäsenpalvelu on joulutauolla 23.12.2022 -1.1.2023. Jäsenpalvelu on avoinna jälleen 2.1.2023.  

Jäsenellä ja huoltajalla on mahdollisuus itse päivittää tietoja ja partiojäsenyyttä asiointipalvelussa. Jos asiasi koskee jäsenlaskutusta tai partiosta eroamista, tee muutos itse partion asiointipalvelussa (asiointi.partio.fi) tai ota yhteyttä omaan lippukuntaan. Ohesta löytyvät tarkemmat ohjeet jäsenasioiden hoitamiseen. 

 Partion jäsenmaksulaskut 

Jos asia koskee laskua, löydät laskun asiointipalvelusta (asiointi.partio.fi) omasta tai huollettavasi profiilista. Tarkemmat ohjeet asiointipalvelun käyttöön verkkosivuillamme

Jos olet jo hakenut eroa, ei jäsenmaksulaskuista tai muistutuksista tarvitse välittää. 

Jos olet hakenut tai aikeissa hakea vapautusta jäsenmaksusta, älä maksa jäsenmaksua vaan odota, että pääset tekemään hakemuksen. Jäsenmaksuvapautusta haetaan lomakkeella verkkosivuillamme. 

Partiosta eroaminen 

Mikäli asiasi koskee partion päättämistä ja lippukunnasta eroamista, voit olla yhteydessä suoraan lippukuntaan tai vaihtoehtoisesti käydä asiointipalvelussa omassa (tai huollettavasi jäsenen) profiilissa Jäsenyydet-välilehdellä painamassa ”Eroa”-painiketta, jolloin eropyyntö menee lippukunnalle suoraan käsiteltäväksi. Lippukunnat lisäävät ja poistavat itse jäsenet ja huoltajat partiorekisteristä. 

Jos olet jo hakenut eroa, ei jäsenmaksulaskuista tai muistutuksista tarvitse välittää. Erohakemuksesi on käsiteltävänä ja kun se on käsitelty, laskut hyvittyvät. 

Mikäli asia koskee asiointipalveluun kirjautumista, puuttuvaa jäsennumeroa tai huoltajanumeroa, voit kysyä apua myös lippukunnasta. Lippukunnat lisäävät ja poistavat itse jäsenet ja huoltajat partiorekisteristä. Jäsenyyden päättämisestä tulee ilmoittaa lippukuntaan tai käyttää ”Eroa”-toimintoa asiointipalvelussa. 

Asiakaspalvelun yhteystiedot ja mahdolliset häiriötiedotteet löytyvät osoitteesta www.partio.fi/asiakaspalvelu

Muut yhteystiedot

Median yhteydenotot ja akuutit viestintäasiat:  viestintä- ja markkinointipäällikkö Anna Koroma-Mikkola puh. 045 625 2045.  

Muissa asioissa löydät oikean henkilön yhteystiedot osoitteesta www.partio.fi/yhteystiedot