Avoimet hankinnat

Osaamiskiekon ylläpito

Etsimme kumppania ylläpitämään Osaamiskiekko-verkkopalvelua. Osaamiskiekkoa käytetään havainnollistamaan järjestöjen tarjoamien koulutusten hyväksilukua ja muuta hyödyntämistä virallisen koulutusjärjestelmän tutkinnoissa. Hankinnan tavoitteena on sopia digitaalisen osaamiskiekon ylläpidosta ja tuesta, tietojen syöttämisestä osaamiskiekkoon (esim. Strapi) sekä pienkehitystyöstä.

Suomen Partiolaiset tarjouspyyntö Osaamiskiekon ylläpito 2020-2023

Tarjouspyyntö on avoinna 7.9.2020 asti.

Office 365 -palvelut

Etsimme digitaalisen työn palvelukumppania tai -kumppaneita tuottamaan kanssamme partion Office 365 ja Azure -palvelut sekä ottamaan Dynamics CRM -palvelun käyttöön kumppanuustyömme ja varainhankintamme valtakunnallisena työvälineenä. Toimittaja voi antaa tarjouksen yhdestä tai useammasta palvelusta.

Tarjousaika on päättynyt.

Partiolaisten adventtikalenterin tuotanto

Etsimme kumppania Partiolaisten adventtikalenterin tuotantoon vuosille 2021-2023. Vuotuinen adventtikalenterin myyntikampanja on partiolaisten tärkein varainhankinnan kampanja, jonka tuotoilla rahoitetaan erittäin merkittävästi paikallista, alueellista ja valtakunnallista partiotoimintaa.

Tarjousaika on päättynyt.

Digitaalinen partiolaisaloite

Etsimme Ruby on Rails -ohjelmistokehyksen osaajaa kumppaniksi digitaalisen aloiteratkaisun kehittämiseen.  Digitaalinen partiolaisaloite on Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentin avoimeen Petitions-alustaan pohjautuva ratkaisu, jonka avulla kerätään ja käsitellään partiolaisten tekemiä aloitteita. Tarjouksen liitteessä esitellään aloitteiden käsittelyprosessi.

Tarjousaika on päättynyt.

Partion kululaskujärjestelmän ylläpito ja jatkokehitys

Etsimme kumppania Partion kululaskujärjestelmän ylläpitoon ja jatkokehitykseen.  Järjestelmä perustuu Pythonin Django-ohjelmistokehyksellä toteutettuun verkkopalveluun.

Tarjousaika on päättynyt.