Olave Baden-Powell Society (OB-PS) tukee Partiotyttöjen maailmanliiton toimintaa


Olave Baden-Powell Society on globaali verkosto, joka tukee Partiotyttöjen maailmanliiton (WAGGGS) tehtävää. WAGGGS on maailman suurin tyttöjen ja nuorten naisten puolesta toimiva vapaaehtoisjärjestö. Päämääränä on, että tytöt ja nuoret naiset voivat kasvaa ja kehittyä osaksi yhteiskuntaa ja voimaantuvat ottamaan ison roolin lähiympäristössään ja laajemmaltikin.

OB-PS:n jäsenet tukevat WAGGGS:in toimintaa taloudellisesti mm. jäsenmaksuin ja osallistumalla erilaisiin varainhankintatoimiin. Jäseniä on runsaat 1700 naista ja miestä 63 maasta. Vuosittaisissa tapaamisissa osallistujat mm. tutustuvat paikalliseen partiotoimintaan ja kuulevat kerättyjen varojen käytöstä ja vaikuttavuudesta. Niistä ja muista ajankohtaisista asioista jäsenet saavat tietoa myös webinaareissa ja sähköpostitse, englanniksi ja suomeksi.

Suomessa on runsaat 40 OB-PS:n jäsentä. He tapaavat muutaman kerran vuodessa kasvokkain tai etänä. Tapaamisten aiheina ovat WAGGGS:in, OB-PS:n ja Suomen partiolaisten ajankohtaiset asiat. Jäsenet on kutsuttu osallistumaan myös SP:n suurtapahtumiin kuten Johtajatulille ja suurleireille.
OB-PS:n toimintaan voi tulla mukaan ja liittyä jäseneksi monella tavalla:

Lisätietoa OB-PS:stä

  • Lisää tietoa OB-PS:stä ja sen tuesta partiotoiminnalle löydät The Olave Baden-Powell Societyn verkkosivuilta. Siirry OB-PS:n verkkosivuille.
  • Myös Suomen maakoordinaattori Monica Mickos (monica.mickos[at]gmail.com) vastaa mielellään kysymyksiisi.

Yläkuva: Emma Lahtinen