Friends of Scouting in Europe (FOSE)

Euroopan Partiosäätiöllä on varainkeruuohjelma Friends of Scouting in Europe (FOSE). Tarkoituksena on kerätä varoja partiotoiminnan kehittämiseen erityisesti paikallisella tasolla Itä- ja Etelä-Euroopassa. Säätiö tukee näillä varoilla erityisesti paikallisen tason partiotoimintaa tavalla, jolla voidaan turvata lukemattomien partiolippukuntien laadukas ja turvallinen toiminta erityisesti maissa, joissa yhteiskunta ei juuri tue partiota.

Järjestämme suomalaisille FOSE-tukijoille vuosittain tapaamisia erityisesti SP:n tapahtumien yhteydessä. Rennoissa ja vapaamuotoisissa tapaamisissa kuulemme kuulumiset Euroopan partiotoiminnan kehityksestä ja toivotamme tervetulleiksi uusia tukijoita. Säätiö järjestää vuosittaisen jäsenmatkan johonkin avustusten kohdemaahan ja lisäksi useimpien isojen kansainvälisten partiotapahtumien yhteydessä järjestetään FOSE-tapaaminen.

FOSEen voi tulla mukaan seuraavilla tukitavoilla. Tukimaksun maksaneet henkilöt saavat tunnustuksena todistuksen sekä pienen rintamerkin.

  • Vuosituki 150 euroa vuodessa 30 vuotta täyttäneiltä, 75 euroa tätä nuoremmilta
  • Elinikäinen tuki 2000 euroa
  • Merimiessolmutuki 4000 euroa

Tukijaksi liittyminen tapahtuu täyttämällä liittymislomakkeen täällä.

Lisätietoja FOSEsta

  • Lisätietoja säätiön toiminnasta kotisivulta, mukaan lukien tuettujen kohteiden esittelyjä (www.europeanscoutfoundation.org)
  • Lisätietoja Suomen tapahtumista Facebook-ryhmästä
  • Muita lisätietoja FOSE-toimintaa Suomessa koordinoivilta Laura Grönlundilta ja Juha Mäenalustalta (etunimi.sukunimi@partio.fi).

Kuvat: Laura Grönlund