Hallitus

Hallitus

Suomen Partiolaisten hallitus vastaa järjestön johtamisesta ja kehittämisestä, kuten toiminnan ja talouden suunnittelusta ja arvioinnista. Hallituksen tehtävät määritellään Suomen Partiolaisten säännöissä ja menettelytapasäännössä.

Hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi yhdeksän jäsentä. Hallituksen jäsenet vastaavat Suomen Partiolaisten toiminnanalojen ja valiokuntien työskentelyn johtamisesta hallituksen puheenjohtajan ja kahden varapuheenjohtajan kanssa.

Hallituksen toimikausi on kaksi vuotta. Hallituksen seuraava puheenjohtaja ja seuraavat varapuheenjohtajat valitaan Suomen Partiolaisten jäsenkokouksessa 17.-18.11.2018. Partioneuvoston syyskokous valitsee hallituksen jäsenet vuosiksi 2019-2020 24.11.2018.

Kuva Hilla Ruoholasta

Maria "Hilla" Ruohola
Puheenjohtaja
044 760 5632

 

 

 

Kuva Lasse Roihasta

Lasse Roiha
Varapuheenjohtaja
044 750 1847

 

 

 

Kuva Ilona Turusesta

Ilona Turunen
Varapuheenjohtaja
044 783 8789

 

 

 

Kuva Sonja Miettisestä

Sonja Miettinen
Aluetyö

 

 

 

Kuva Anniina Markkulasta

Anniina Markkula
Kansainväliset yhteydet
Kansainvälinen asiamies (WOSM)

 

 

 

Kuva Matsku Salmisesta

Juha "Matsku" Salminen
Kasvatus

 

 

 

Kuva Jyri-Petteri Paloposkesta

Jyri-Petteri "Zeip" Paloposki
Talous 

 

 

 

Kuva Antti Reinikaisesta

Antti Reinikainen
Vapaaehtoistuki

 

 

 

Kuva Katriina Valkeapäästä

Katriina Valkeapää
Viestintä ja markkinointi

 

 

 

Kuva Ilmi Salmisesta

Ilmi Salminen
Yhteiskuntasuhteet

 

 

 

Kuva Maija Santalahdesta

Maija Santalahti
Kansainvälinen asiamies (WAGGGS)

 

 

 

 

Hallituksen kokous järjestetään keskimäärin kerran kuukaudessa. Kaikki hallituksen kokousdokumentit julkaistaan partion vapaaehtoisten yhteisessä Jemma-intranetissä, joka edellyttää voimassa olevaa Office 365 -käyttäjätunnusta. Ohessa on pöytäkirjat sekä toiminnanalojen ja projektien ajankohtaiset kuulumiset hallitustyöskentelyyn tutustumiseksi.

Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi ry järjestää politiikkaviikon 29.10.-2.11.2018. Sen tavoitteena on esimerkiksi oppia yhteiskuntavaikuttamisesta. Suomen Partiolaisten hallitus haluaa näyttää esimerkin, miten päätöksiä tehdään ja kuinka nuoret aikuiset johtavat Suomen suurinta nuorisojärjestöä. Kiva, kun tulet kurkistamaan kokoukseemme tiistaina 16.10.2018 klo 17.00-18.00.

Striimilinkki: https://bit.ly/2Pt8lux

Suomen Partiolaisten vaalit

Partiovaaliviestinnästä ja -vaalitenteistä vastaa Suomen Partiolaisten vaalitoimikunta, jonka tavoittaa sähköpostitse vaalitoimikunta@partio.fi.

Tutustu Suomen Partiolaisten vaaleihin, pestikuvauksiin ja ehdokkaisiin osoitteessa www.partio.fi/vaalit. Seuraa vaaleja ja ehdokasasettelua myös Facebookissa ja Instagramissa.