Osallistu valokuvauskilpailuihin!

Partiolaisia on pyydetty mukaan useisiin valokuvauskilpailuihin kevään ja kesän aikana. Lähetä kuvasi rohkeasti mukaan kilpailuun! Tietoja kilpailuista:

1) 1 st Annual European Scout Photo Contest 2018

Partion maailmanliiton WOSMin Euroopan alueen valokuvauskilpailun esikarsintaan voivat osallistua kaikki suomalaiset partiolaiset. Kilpailun aihe on “Scouting and the Community”.

Kaikkia esikarsintaan lähetettyjä kuvia voidaan käyttää jatkossa partioviestinnässä Suomessa. Kuvausryhmä valitsee ehdokkaiden joukosta maailmanliitton kilpailuun lähetettävät otokset.

Esikarsinnan läpäisseiden ja kilpailuun lähettyjen kuvien kuvaaja antaa kaikki kuvan oikeudet WOSMille. Lisäksi kuvissa esiintyviltä alaikäisten lasten vanhemmilta sekä aikuisilta tarvitaan täytetty WOSMIN lupalomake. Kuvissa esiintyvien lupalomake löytyy täältä ja kuvaajan lomake täältä.

Kuvien tulee olla resoluutioltaan 300 dpi. Kuvan liitteeksi tulevat tiedot: Kuvaajan nimi, syntymäaika, sähköposti, kuvan nimi ja kuvan ottamisen päivämäärä ja aika.

Kilpailun pääpalkinnoksi on luvassa 200, 100 ja 50 euron valokuvaukseen liittyvät lahjakortit sekä paljon julkisuutta kuvalle partioviestinnässä Euroopan alueella.

Kilpailuun voi hakea 15.7. mennessä. Kuvat ja liitteet lähetetään sähköpostilla tai linkeillä SP:n kuvausryhmän puheenjohtajalle Aapo Rainiolle (aapo.rainio@partio.fi). WOSMin info löytyy kokonaisuudessaan täältä.

2) Arctic Biodiversity ”Through The Lens” Photography Competition

Arktinen valokuvauskilpailu on avoin kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille. Kilpailussa on myös nuorten (alle 18-v) sarja. Kuvien tulee olla nimenomaan arktiselta alueelta, ja niiden aiheet voivat kuulua johonkin kilpailun neljästä kategoriasta: arktinen biodiversiteetti, arktinen maisema, pohjoisen ihmiset, tai liike-elämä ja tiede arktisella alueella.

Kilpailuun voi osallistua 1.8. saakka. Voittajat julkistetaan lokakuussa Rovaniemellä. Parhaita kuvia tullaan esittelemään paitsi Rovaniemellä, myös muissa arktisen alueen maissa. Kilpailun järjestää Arktisen neuvoston luontoryhmä CAFF (Conservation of Arctic Flora and Fauna).

Lisätietoa: https://photocontest.arcticbiodiversity.is/

HUOM! Valokuvauskilpailuihin voi osallistua vain itse ottamillaan kuvilla. Huolehdithan, että kaikki kuvissa esiintyvät henkilöt ovat antaneet suostumuksensa valokuvaamiseen sekä kuvan lähettämiseen kilpailuun. Alaikäisten suostumuksen antaa huoltaja.