Kilpailukutsu

PARTIOTAITOJEN KEVÄT-SM-KILPAILUT 2024 – KILPAILUKUTSU

Tervetuloa kisaamaan Jälki 2024 partiotaitojen kevät-SM-kilpailuihin Joutsenoon 18.5.2024! Kilpailun järjestää Etelä-Karjalan Partiolaiset ry.

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n 1.4.2019 voimaan tulleita partiotaitokilpailujen sääntöjä sekä Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n turvallisuusohjeita.

Osallistumisoikeus

Osallistumisoikeus on Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n vuoden 2024 jäsenmaksun maksaneilla partiolaisilla. Kilpailuvartio edustaa vain yhtä lippukuntaa ja yhtä piiriä. Vartioon voi kuitenkin kuulua jäseniä useasta lippukunnasta tai piiristä.

Lisäksi kilpailuun voivat osallistua partioon tutustujat (EVP) ilman jäsenmaksua, mikäli he eivät ole aiemmin osallistuneet partiotaitokilpailuun kilpailijana.

Ulkomaisten partiojärjestöjen jäsenet, joilla on oma voimassa oleva vakuutus, voivat osallistua kilpailuun edellyttäen, että vakuutustodistus esitetään ilmoittautumisen yhteydessä.

Sarjajako

Kilpailuvartion jäsenten iät lasketaan vuoden 2024 loppuun mennessä täytetyin vuosin.

TARPOJA AVOIN (VIHREÄ)
Kilpailuvartiossa on neljästä kuuteen 12–17-vuotiasta jäsentä.
Kilpailuvartion jäsenten yhteenlasketut iät korkeintaan:
4 hlö: 58 v
5 hlö: 73 v
6 hlö: 87 v
Kilpailureitin pituus on vihreässä sarjassa enintään 10 km.

TARPOJA NAISET (ORANSSI)
Kilpailuvartiossa on neljästä kuuteen 12–17-vuotiasta jäsentä, jotka ovat kaikki naisia.
Kilpailuvartion jäsenten yhteenlasketut iät korkeintaan:
4 hlö: 58 v
5 hlö: 73 v
6 hlö: 87 v
Kilpailureitin pituus on oranssissa sarjassa enintään 10 km.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Kilpailuvartion johtaja ilmoittaa vartionsa kilpailuun Kuksassa. Ilmoittautuminen alkaa 1.2.2024 ja päättyy 28.4.2024. Ilmoittautumiseen tarvittavia tietoja voi muokata ja niitä voi lisätä ilmoittautumisajan loppuun saakka. Jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollista.

Kilpailun osallistumismaksu on kaikilla sarjoilla 90 € / vartio. Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin, lattiamajoituksen omin yöpymisvarustein kilpailukeskuksessa (pe-la) sitä tarvitseville, lämpimän aterian ja peseytymismahdollisuuden kilpailun jälkeen sekä mestaruusmitalit, kunniakirjat ja palkinnot. Etelä-Karjalan Partiolaiset ry laskuttaa osallistumismaksun ilmoittautumisajan päätyttyä siltä taholta, jonka vartio on ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittanut. Kilpailusta poisjäävän vartion maksua ei palauteta, mutta piiri voi asettaa tilalle toisen vartion samaan sarjaan.

Huoltajat

Vartiolla tulee olla nimetty täysi-ikäinen huoltaja. Usealla vartiolla voi olla yhteinen huoltaja, jonka ei tarvitse olla partiolainen. Huoltajat ilmoitetaan Kuksaan vartion ilmoittautumisen yhteydessä.

Tehtäväluettelo ja ennakko-ohje

Tehtäväluettelo julkaistaan kilpailun nettisivuilla viimeistään 1.2.2024. Kilpailuun ilmoittautuneille vartioille toimitetaan ennakko-ohje sähköpostilla viimeistään 3.5.2024.

Hallitsevat mestarit

Vuoden 2023 kevätmestaruudet ratkaistiin Kurkistus-kisoissa Vesilahdella. Hallitsevat mestarit ovat:

Oranssi: Tunturisopulit (Häme)

Vihreä: Sorsamunakkaat (PäPa)

Lisäksi piirien välisen kilpailun voitti Hämeen Partiopiiri.

Pyydämme voittajia toimittamaan kiertopalkinnot viimeistään kilpailukeskukseen kilpailuviikonlopun aikana.

Lisätietoja

Kilpailunjohtaja: Tiia Ruokojärvi (tiia.ruokojarvi@partio.fi)
Järjestelysihteeri: Emma Laihanen (emma.laihanen@partio.fi)

Kansikuva: Tuomas Jokinen