Suomen metsäisin ja raikkain johtajuusviikonloppu

Johtajatulet on mahdollisuus oppia lisää johtajuudesta Suomen parhaimpien asiantuntijoiden opissa ilman, että on homehduttava powerpointien edessä. Paikalle on tulossa useita huippuluokan puhujia, jotka vetävät halukkaille osallistujille työpajoja. Puhujat julkistetaan kevään aikana.

Mikäli tahdot viikonlopultasi vain mahdollisuutta tavata vanhat partiotutut ja hengähtää hetken muun partiotyön aherruksesta, on Johtajatulet tilaisuutesi. Tänä viikonloppuna on sinun vuorosi nauttia oivaltavista ja kiehtovista partioelämyksistä metsän siimeksessä.

Johtajatulilla on myös omaa ainoastaan vaeltajille suunnattua ohjelmaa. Tänne voitte suunnata koko vaeltajaryhmänne kanssa! Tapahtuman hinta tulee olemaan vaeltajille hieman muita osallistujia edullisempi.

Johtajatulet on metsäretkeilyä huikeimmillaan

Viikonloppuna toimitaan koko tuhatpäisellä joukolla, pienemmissä ryhmissä, omien kavereiden kanssa ja vähän yksinkin. Välillä inspiroidutaan yhdessä hyvistä johtajista, välillä kahvitellaan kavereiden kanssa. Kuunnellaan vähän, puhutaan enemmän, tehdään paljon, tavataan, tutustutaan ja nauretaan. Koetaan!

 

Johtajuutta muillekin kuin partiolaisille

Jos olet metsää pelkäämätön ja ajatus johtajuusseminaarista kutkuttaa, muttet ole partiolainen tai edes harkinnut sellaiseksi ryhtyväsi, niin tule silti! Tänä vuonna Johtajatulet on avoinna kaikille niille, joita kiinnostaa johtajuusaiheinen viikonloppu mahtavassa seurassa. Johtajatulilla saatat löytää itsesi samasta työpajasta lukiolaisen ja toimitusjohtajan kanssa – missä muualla moinen on mahdollista?

Johtajatulilla huolehditaan siitä, että myös ei-partiolaiset pysyvät mukana heti alusta lähtien. Tarkoitus on tarjota kaikille halukkaille mahdollisuus päästä samojen oppien ääreen. Jos partiokipinä syttyy tästä tapahtumasta, se on upeaa. Johtajatulille voi silti tulla, vaikkei aikoisi heti seuraavana arkimaanantaina partioon liittyäkään.

Ilmoittautuminen aukeaa maaliskuussa

Johtajatulien ilmoittautuminen aukeaa maaliskuussa. Samaan aikaan julkaistaan myös tapahtuman hinnat. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki yli 18-vuotiaat. Edellisillä Johtajatulilla toistensa lämmössä liekehti kaikkiaan noin 2 000 osallistujaa. Tänä vuonna tavoittelemme noin 3 000 osallistujaa. Tule siis sinäkin!

Odottaessasi voit klikata itsesi mukaan Facebook-tapahtumaan, niin pysyt kartalla tulien kipinöinnistä.

Minulla on hieno idea ja tunnen tänne tosi hyvän tyypin puhumaan!

Onko sinulla joku Johtajatuliin liittyvä idea, mielipide tai kontakti, jonka haluat projektin tekijöiden käsiteltäväksi? Toive timanttisesta puhujasta, kaveri joka tuntee kaikki, halu järjestää ohjelmaa, idea yhteistyökumppanista tai jotain ihan muuta? Täytä lomake! Tarkastamme lomakkeen kautta tulleita yhteydenottoja viikoittain.

Lomakkeeseen asiaani kertomaan

 

Yläkuva: Susanna Mikander