Suomen metsäisin ja raikkain johtajuusviikonloppu

Johtajatulet on ainutlaatuinen johtajuusseminaari, joka järjestetään metsässä Hämeenlinnan Evolla. Seminaari tarjoaa mahdollisuuksia oppia lisää johtajuudesta Suomen parhaimpien asiantuntijoiden kanssa ilman kalvosulkeisia ja powerpointteja. Ohjelman ytimen muodostavat työpajat, joissa johtamisen saloihin perehdytään kannon nokassa, saunan lauteilla, meloessa, tai metsässä samoillessa.

Seminaariohjelmaa täydentää monipuolinen elämysohjelma, jossa voit vaihtaa ajatuksia päivän oivalluksista lämpimässä paljussa, tanssahdella yöllisessä metsädiskossa, meloa pitkin kuun siltaa tai nauttia kupposen kuumaa nuotion loimussa.  

Mikäli tahdot viikonlopultasi vain mahdollisuutta tavata vanhat partiotutut ja hengähtää hetken muun partiotyön aherruksesta, on Johtajatulet tilaisuutesi. Tänä viikonloppuna on sinun vuorosi nauttia oivaltavista ja kiehtovista partioelämyksistä metsän siimeksessä.

Johtajuutta kaikille, ei vain partiolaisille

Jos olet metsää pelkäämätön ja ajatus johtajuusseminaarista kutkuttaa, Johtajatulet on juuri sinulle. Johtajatulet on tapahtuma kaikille niille, joita kiinnostaa kehittää johtamistaitojaan, tutustua uusiin ihmisiin ja viettää innostava ja rentouttava viikonloppu mahtavassa seurassa. Johtajatulet on partiotapahtuma ja  pääosa osanottajista on ollut partiolaisia, mutta nyt toivomme mukaan runsaasti myös osallistujia, joilla ei ole aiempaa kokemusta partiosta.  Partioon liittyminen ei ole myöskään ehto tapahtumaan osallistumiselle.

Emme tahdo pitää kynttiläämme vakan alla, vaan haluamme jakaa osaamistamme johtamisesta ja tehdä siten maailmasta paremman paikan. Emme pysty siihen yksin, vaan haluamme oppia johtajuutta myös muilta ja käydä vuoropuhelua moneen suuntaan. Johtajatulet on sitä onnistuneempi tapahtuma, mitä monipuolisempia näkökulmia on edustettuna. 

Tarkoitus on tarjota kaikille halukkaille mahdollisuus päästä samojen oppien ääreen. Jos partiokipinä syttyy tästä tapahtumasta, se on upeaa. Johtajatulille voi silti tulla, vaikkei aikoisi heti seuraavana arkimaanantaina partioon liittyäkään.

Lue tarkemmin siitä, kenelle Johtajatulet on tarkoitettu.