Osallistujalle

Tällä sivulla julkaistaan tärkeää tietoa osallistujille, kuten tehtäväluettelo ja kilpailukutsu.

Malta vielä hetki!

Tehtäväluettelo julkaistaan 1.6.22 mennessä.

KISAKUTSU

Tervetuloa Tehtaalle kilpailemaan partiotaitojen syys-SM-kilpailuun 8.-9.10.2022 Vaajakoskelle, Jyväskylään!

SÄÄNNÖT

Kilpailussa noudatetaan Suomen Partiolaisten 1.4.2019 voimaan tulleita partiotaitokilpailujen sääntöjä.

OSANOTTO-OIKEUS

Osanotto-oikeus on Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n vuoden 2022 jäsenmaksun maksaneilla partiolaisilla. Kilpailuvartion jäsenten katsotaan kuuluvan siihen lippukuntaan ja piiriin, johon heidät on Kuksassa merkitty, ellei asianomainen piiri heille muuta lippukuntaa vahvista. Lisäksi kilpailuun voivat osallistua ilman jäsenmaksun maksamista partioon tutustujat, jos he eivät ole aiemmin osallistuneet partiotaitokilpailuun kilpailijana, sekä ulkomaisten partiojärjestöjen jäsenet, joilla on oma voimassaoleva vakuutus ja vakuutustodistus esitetään ilmoittautumisen yhteydessä.

SARJAJAKO

Kilpailuvartion jäsenten iät lasketaan vuoden 2022 loppuun mennessä täytetyin vuosin.

Suomenmestaruuksista kilpaillaan samoajien ja vaeltajien sarjoissa. Kevyessä sarjassa ei kilpailla suomenmestaruuksista. Sarjojen tehtävät ja reitit ovat ikäkausittain yhteneväiset.

Kilpailun yhteydessä ratkaistaan partiopiirien välinen mestaruus.

SAMOAJA AVOIN (PUNAINEN)

Kilpailuvartiossa on neljä 14-18-vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Kilpailureitin pituus on punaisessa sarjassa enintään 20 kilometriä.

SAMOAJA NAISET (SININEN)

Kilpailuvartiossa on neljä 14-18-vuotiasta jäsentä, jotka ovat kaikki naisia. Kilpailuvartion yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Kilpailureitin pituus on sinisessä sarjassa enintään 20 kilometriä.

VAELTAJA AVOIN (HARMAA)

Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä. Sarjan sisällä ratkotaan vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat 18-23-vuotiaita. Kilpailureitin pituus on harmaassa sarjassa enintään 25 kilometriä.

VAELTAJA NAISET (RUSKEA)

Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä, jotka ovat kaikki naisia. Sarjan sisällä ratkotaan vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat 18-23-vuotiaita. Kilpailureitin pituus on ruskeassa sarjassa enintään 25 kilometriä.

KEVYT SARJA (KELTAINEN)

Kilpailuvartiossa on 2-5 vähintään 15-vuotiasta jäsentä. Kilpailureitin pituus on keltaisessa sarjassa enintään 10 kilometriä. Sarja toteutetaan päiväkisana.

ILMOITTAUTUMINEN

Kilpailuvartion johtaja ilmoittaa vartionsa kilpailuun Kuksassa. Linkki ilmoittautumislomakkeelle julkaistaan kilpailun nettisivuilla 1.6.2022 mennessä.

Kilpailun ilmoittautuminen alkaa 1.6.2022 ja se päättyy 18.9.2022. Ilmoittautumiseen tarvittavia tietoja voi muokata ja niitä voi lisätä ilmoittautumisajan loppuun saakka.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 19.-25.9.2022 kaksinkertaisella kilpailumaksulla.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa mm.

  • Erityisruokavalio
  • Pysäköintitarve
  • Vartion majoitustarve pe-la-väliseksi yöksi
  • Keltaisen sarjan vartioiden majoitustarve la-su-väliseksi yöksi
  • Perjantain iltapala- ja lauantain aamupalatarve (majoittuville)
  • Majoiteriukujen tarve yörastilla
  • Emit-korttien vuokraustarve (Si / Pu 2 kpl, Ru / Ha 3 kpl, Ke 2 kpl)

OSALLISTUMISMAKSU

Si / Pu / Ru / Ha vartiot: 95 € (jälki-ilmoittautuminen 190 €)

Ke vartiot: 75 € (jälki-ilmoittautuminen 150 €)

Osallistumismaksuun lisätään ilmoittautumisen yhteydessä tehdyn tilauksen mukaisesti aamu- ja iltapallaliput, huoltajapaketit, keltaisen sarjan majoituspaketti la-su yöksi ja Emit-korttien vuokrat.

  • Emit-kortin vuokra 5 € / kpl, kadonneesta Emit-kortista peritään 70 €
  • Aterialippujen, huoltaja- ja majoituspakettien hinnat julkaistaan 1.6. mennessä.

Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin, mahdolliset kuljetukset kilpailun aikana, lämpimän aterian kilpailun jälkeen sekä peseytymismahdollisuuden kilpailun jälkeen, mestaruusmitalit, kunniakirjat ja palkinnot parhaiten menestyneille vartioille ja majoituksen omin yöpymisvarustein kilpailukeskuksessa (pe–la) sitä tarvitseville. 

Kilpailusta poisjäävän vartion maksuja ei palauteta, mutta piiri voi asettaa tilalle toisen vartion samaan sarjaan.

Osallistumismaksu ja ilmoittautumisen yhteydessä tilatut ateriat, huoltaja- ja majoituspaketit laskutetaan lippukunnilta ilmoittautumisajan päätyttyä.

HUOLTAJAT

Jokaisen kokonaan alaikäisistä kilpailijoista koostuvan vartion tulee nimetä täysi-ikäinen huoltaja ilmoittautumisen yhteydessä ja antaa puhelinnumero, josta huoltaja on tavoitettavissa koko kilpailuviikonlopun ajan.

Huoltajan läsnäoloa kilpailupaikalla ei vaadita, mutta mahdollisuus siihen tarjotaan. Kilpailupaikalla oleva huoltaja voi ostaa huoltajapaketti viikonlopuksi. Huoltajapaketti sisältää majoituksen omin yöpymisvarustein kilpailukeskuksessa ja ruokailut kilpailun ajaksi. Mahdollinen perjantain iltapala ja lauantain aamupala on varattava erikseen. Huoltajapaketin voi varata ilmoittautumisen yhteydessä. Huoltajapaketti laskutetaan lippukunnalta osallistumismaksujen yhteydessä ilmoittautumisajan päätyttyä.

VUODEN 2021 MESTARIT

Vuoden 2021 mestaruudet ratkaistiin Käännekohta 2020 -partiotaitojen syys-SM-kilpailussa 2.-3.10.2021. Alla voittajat ja tulokset.

SININEN: Tehotytöt, Lapinlahden siniveikot, J-SP Tulokset

PUNAINEN: Surströmming, Turun sinikotkat L-SP Tulokset

RUSKEA: Peto, Limingan Niittykärpät, PP  Tulokset

HARMAA: Naali, Kajaanin korvenpojat, J-SP Tulokset

KELTAINEN: Uppotukki, Karinkoluajat, PP Tulokset

 

TEHTÄVÄLUETTELO

Tehtäväluettelo julkaistaan viimeistään 2.5.2022 kilpailun nettisivuilla.

JÄRJESTÄJÄT

Kilpailun järjestämisestä vastaa Vaajan Valppaat ry, Uuraisten Partiolaiset ry ja Tikkakosken Partiolaiset ry.

Voit olla yhteydessä järjestäjiin sähköpostilla osoitteeseen  tehas22@lista.partio.fi.

Kilpailun ilmoittautuminen alkaa Kuksassa 1.6.2022. Linkki julkaistaan ilmoittautumisen alkaessa.