Partion ystävät -logoIlahduta läheistäsi aineettomalla lahjalla

Partion ystävien aineeton lahja on hyvä vaihtoehto, kun haluat muistaa ystävää tai sukulaista, jolla on jo kaikkea. Kun lahjoitat Partion ystäville, olet mukana tukemassa vähävaraisten lasten harrastamista Suomessa.

Kun ostat eettisen aineettoman lahjan, saat sähköpostiisi linkin kiitoskorttiin. Voit tulostaa sen lahjan saajalle merkiksi ostamastasi aineettomasta lahjasta.

Aineeton lahja tekee partioharrastuksen mahdolliseksi

Kun ostat aineettoman lahjan, ohjaamme summan puolestasi Partion ystävät -rahastoon. Rahaston avulla tuemme mm. vähävaraisten lasten jäsenmaksuvapautuksia, varustepaketteja ja leiristipendjä. Valikoimassa olevat lahjat kuvaavat erilaisia rahaston käyttökohteita.

Miten lahjoitus sitten käytetään?

  • 70 euroa mahdollistaa yhden lapsen partioharrastuksen vuoden ajaksi
  • 1 000 eurolla 5-10 lasta saa viikon kestävän leirielämyksen.

Tavoitteemme on kerätä vuosittain 84 000 euroa jäsenmaksuvapautuksia varten. Näin pystymme takaamaan partioharrastuksen jatkumisen vähävaraisille lapsille ja nuorille.

Vuoden aikana lapsi pääsee noin 40:een viikkotapaamiseen ja oppii runsaasti erilaisia taitoja koulutettujen vapaaehtoisten ryhmänjohtajien opastuksella. Lisäksi hän voi osallistua yhdessä ryhmän kanssa erilaisille retkille ja leireille.

Kun ajat ovat epävakaat ja maailma ympärillä myllertyy, oma harrastus ystävineen antaa turvaa lapselle. Tukisitko sinä lasten harrastamista ostamalla aineettoman joululahjan?

LAHJOITA PARTIOHARRASTUS

Kuvat ja kuvitukset: Netta Hautamäki, Eeva Helle