Partion ystävät -logoIlahduta ystävääsi aineettomalla lahjalla

Partion ystävien aineeton lahja on hyvä vaihtoehto, kun haluat muistaa ystävääsi, jolla on jo kaikkea. Lahjoittamalla lahjarahat Partion ystäville olet tukemassa vähävaraisten lasten harrastamista Suomessa.

Ostettuasi eettisen lahjan, saat sähköpostiisi linkin kiitoskorttiin, jonka voit tulostaa lahjan saajalle merkiksi ostamastasi aineettomasta lahjasta.

Aineeton lahja tekee partioharrastuksen mahdolliseksi

Kun ostat aineettoman lahjan, summa ohjataan Partion ystävät -rahastoon. Rahastosta varoja ohjataan mm. vähävaraisten lasten jäsenmaksuvapautuksiin, varustepaketteihin ja leiristipendeihin. Valikoimassa olevat lahjat kuvaavat erilaisia rahaston käyttökohteita.

Miten lahjoitus sitten käytetään?

  • 65 euroa mahdollistaa yhden lapsen partioharrastuksen vuoden ajaksi
  • 1 000 eurolla 5-10 lasta saa viikon kestävän leirielämyksen.

Tavoitteemme on kerätä vuosittain 65 000 euroa jäsenmaksuvapautuksia varten. Näin pystymme takaamaan partioharrastuksen jatkumisen vähävaraisille lapsille ja nuorille.

Vuoden aikana lapsi pääsee noin 40:een viikkotapaamiseen ja oppii runsaasti erilaisia taitoja koulutettujen vapaaehtoisten ryhmänjohtajien opastuksella. Lisäksi hän voi osallistua yhdessä ryhmän kanssa erilaisille retkille ja leireille.

Kun ajat ovat epävakaat ja maailma ympärillä myllertyy, oma harrastus ystävineen antaa turvaa lapselle. Tukisitko sinä lasten harrastamista ostamalla aineettoman joululahjan?

LAHJOITA PARTIOHARRASTUS

Kuvat ja kuvitukset: Mari Lehtisalo, Eeva Helle, Christel Rönns