Näin aineeton lahja auttaa

Kaikilla perheillä ei ole varaa lasten harrastusmaksuihin. Vaikka partio on suhteellisen edullinen harrastus, ovat jäsenmaksu, leirimaksut ja varustehankinnat osalle liikaa. Tukemalla Partion ystävät -rahastoa annat lapselle mahdollisuuden harrastaa Suomessa.

Partion ystävät -rahaston tuella edistämme lasten tasa-arvoista mahdollisuutta harrastaa myöntämällä jäsenmaksuvapautuksia sekä leiristipendejä. Lahjoitusten avulla pystymme varmistamaan, että kaikilla lapsilla olisi mahdollisuus harrastaa. Ettei kukaan jäisi yksin.

Harrastus on tutkitusti yksi parhaista keinoista ehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä. Hyvä harrastus tarjoaa turvallisen ympäristön kasvaa ja oppia sekä löytää ystäviä. Partiota voi harrastaa lähes jokaisessa Suomen kunnassa, 750 partion paikallisyhdistyksessä. Partioharrastus on aidosti saatavilla lähes kaikkialla Suomessa.

Partio on ollut minulle aina harrastus, jossa viihdyn ja saan olla oma itseni; jossa tapaan uusia ystäviä ja saan rentoutua ja pitää hauskaa. Olen kuitenkin useinkin joutunut jäämään leireiltä ja tästä partiofiiliksestä pois, kun perheemme sen hetkinen rahatilanne ei yksinkertaisesti riitä leirimaksuun.

Voit valita lahjaksi:

Saat sähköpostitse kiitoskortin osoituksena lahjoituksesta annettavaksi lahjan saajalle. Kiitos lahjoituksestasi!

Kuva: Netta Hautamäki