Kertalahjoitus

Kertalahjoitus on helppo tapa tukea partion harrastamista! Voit tehdä kertalahjoituksen valitsemallasi summalla silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Oletko valmis auttamaan?

Tee kertalahjoitus!

Pienikin lahjoitus auttaa konkreettisesti: esimerkiksi 70 eurolla mahdollistat partioharrastuksen vuoden ajaksi vähävaraiselle lapselle. Vuoden aikana lapsi käy noin 40 viikkotapaamisessa ja oppii runsaasti erilaisia taitoja koulutettujen vapaaehtoisten ryhmänjohtajien opastuksella.

Partion ystävät -rahaston avulla tuemme jäsenmaksuvapautuksilla ja leiristipendeillä lapsia ja nuoria, joilla ei taloudellisista syistä ole mahdollisuutta harrastaa.

Partiossa saadut kokemukset, ystävät ja taidot auttavat nuorta löytämään oman paikkansa yhteiskunnassa. Tiiviiden ystävyyksien muodostamat tukiverkot kantavat vaikeidenkin elämänvaiheiden läpi.

Voit myös lahjoittaa MobilePayn kautta! Käytä Partion ystäville lahjoittaessasi lyhytnumeroa 37638 tai klikkaa allaolevaa linkkiä.

Partiosta olen saanut rohkeutta toteuttaa itseäni, mutta myös oppia siitä, miten voisin ymmärtää toisia ihmisiä paremmin. Olen saanut kymmeniä kavereita ja lukuisia hyviä ystäviä, joiden kanssa voi palata hyvien muistojen äärelle pitkienkin aikojen jälkeen. Olen saanut vapauttaa luovuuteni ja ottaa vastuuta itseäni suuremmista asioista. Partio oli se tekijä, joka veti minut pois syrjäytymisvaarassa ja opetti kuuntelemaan itseäni ja luottamaan vaistooni.

Kuva: Juha Nurmi