Muut tavat tukea

Meille on tärkeää, että partion harrastaminen on mahdollista kaikille nuorille perhetaustasta tai vaikkapa fyysisestä vammasta riippumatta. Vuosittain partiotoimintaan osallistuvien lasten ja nuorten hyväksi tehdään partiossa yli kolme miljoonaa tuntia vapaaehtoistyötä. Tuntimäärä vastaa noin 1 800 kokopäiväisen nuoriso-ohjaajan työpanosta.

Voit olla tukemassa toimintaamme usein eri tavoin tavanomaisten kertalahjoitusten ja kuukausilahjoitusten lisäksi.

Merkkipäivä- tai muistolahjoitus Partion ystävät -rahastoon

Lähestyvätkö syntymäpäivät, häät tai vaikkapa eläkejuhlat? Merkkipäiväsankari voi toivoa lahjojen sijaan häntä muistettavan toisella tapaa, esimerkiksi lahjoituksella hänen sydäntään lähellä olevaan toimintaan.

Tilaa oma lahjoituskampanja

Muistolahjoitus Partiosäätiön hyväksi

Muistolahjoitus on kaunis tapa kunnioittaa läheisen muistoa ja samalla tukea partioliikkeen tekemää arvokasta työtä lasten ja nuorten hyväksi.

Tee muistolahjoitus läheiselle

Testamenttilahjoitus

Kiitos, että harkitset testamenttinne tekemistä suomalaisen partiotoiminnan hyväksi. Laatimalla testamentin Partiosäätiön hyväksi varmistat, että sinulle tärkeät asiat jäävät elämään myös oman aikasi päätyttyä.

Laadi testamentti Partiosäätiön hyväksi

Kolehtikeräys

Kolehtikeräykset ohjataan Suomen Partiolaiset – Finland’s Scouter ry:n Partion ystävät -rahastoon käytettäväksi jäsenmaksuvapautuksiin ja leiristipendeihin.

Tarkista maksutiedot

Vapaaehtoistyö partiossa

Lasten ja nuorten harrastustoimintaa voit tukea rahallisten lahjoitusten ohella myös lahjoittamalla aikaasi ja osaamistasi. Oletko valmis ryhtymään vapaaehtoistoimiin partiossa?

Voit myös tarjota apuasi suoraan lähialueesi nuorille ja olla yhteydessä lähimpään paikallisjärjestöön, eli lippukuntaan. Löydä lähin lippukuntasi lippukuntahausta.

Aloita partion vapaaehtoisena

Kuva: Netta Hautamäki