Muut tavat tukea

Meille on tärkeää, että partion harrastaminen on mahdollista kaikille nuorille perhetaustasta tai vaikkapa fyysisestä vammasta riippumatta. Vuosittain partiotoimintaan osallistuvien lasten ja nuorten hyväksi tehdään partiossa yli kolme miljoonaa tuntia vapaaehtoistyötä. Tuntimäärä vastaa noin 1 800 kokopäiväisen nuoriso-ohjaajan työpanosta.

Voit olla tukemassa toimintaamme usein eri tavoin tavanomaisten kertalahjoitusten ja kuukausilahjoitusten lisäksi.

Facebook-lahjoitukset

Voit luoda Partion ystäville varainkeruukampanjan myös Facebookissa! Sosiaalisen median varainkeruukampanjat ovat helppo ja hauska tapa kannustaa omaa ystäväpiiriä osallistumaan hyvän tekemiseen.

Luo oma varainkeruukampanja Facebookiin

Merkkipäivälahjoitus

Lähestyvätkö syntymäpäivät, häät tai vaikkapa eläkejuhlat? Merkkipäiväsankari voi toivoa lahjojen sijaan häntä muistettavan toisella tapaa, esimerkiksi lahjoituksella hänen sydäntään lähellä olevaan toimintaan.

Toivo lahjoitusta merkkipäivänäsi

Muistolahjoitus

Muistolahjoitus on kaunis tapa kunnioittaa läheisen muistoa ja samalla tukea partioliikkeen tekemää arvokasta työtä lasten ja nuorten hyväksi.

Tee muistolahjoitus läheiselle

Testamenttilahjoitus

Kiitos, että harkitsette testamenttinne tekemistä suomalaisen partiotoiminnan hyväksi.

Laadi testamentti Partiosäätiön hyväksi

Vapaaehtoistyö partiossa

Lasten ja nuorten harrastustoimintaa voit tukea rahallisten lahjoitusten ohella myös lahjoittamalla aikaasi ja osaamistasi. Oletko valmis ryhtymään vapaaehtoistoimiin partiossa?

Voit myös tarjota apuasi suoraan lähialueesi nuorille ja olla yhteydessä lähimpään paikallisjärjestöön, eli lippukuntaan. Löydä lähin lippukuntasi lippukuntahausta.

Aloita partion vapaaehtoisena

Kuva: Netta Hautamäki