Lahjoitusehdot

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry (jäljempänä verkkokauppa) tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille mahdollisuutta lahjoittaa rahaa järjestön toimintaan.

Yhteystiedot

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry
Töölönkatu 55, FI-00250 Helsinki,
(09) 8865 1100, palvelu@partio.fi
Y-tunnus: 0202252-9, Rek.nro: 112.328
Keräysluvat RA/2021/1347, RA/2021/167

Tilaaminen

Lahjoituksen summa ja lahjoitustyyppi valitaan verkkokaupassa. Tehdessäsi lahjoituksen hyväksyt nämä toimitusehdot. Tilauksesta lähetetään vahvistusviesti lahjoittajan tilauksen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksessa näkyvät lahjoituksen summa ja lahjoituksen tyyppi (kertalahjoitus/kuukausilahjoitus).

Kertalahjoitus

Kertalahjoituksen voi tehdä verkkokaupan kautta tai tilisiirtona. Verkkokaupassa maksutapana käyvät kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit, mobiilimaksutavat sekä verkkopankit.

Tilisiirtona maksettaessa tilinumero on FI55 8179 9710 0457 32. Merkitse viitteeksi ”Lahjoitus Partion ystäville”.

Kuukausilahjoitus

Toistuva lahjoitus on jatkuva, toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jossa lahjoittajan/toimeksiantajan kortilta suoraan tai MobilePayn kautta veloitetaan kuukausittain lahjoittajan valitsema summa.

Lahjoitus veloitetaan asiakkaan kortilta kuukausittain ensimmäisen lahjoituksen osalta liittymispäivän mukaisesti ja jatkossa joka kuukauden 5. päivä.

Lahjoitussopimus on voimassa toistaiseksi. Lahjoitussumma valitaan liittymisen yhteydessä. Lahjoittaja voi muuttaa summaa tai vaihtaa maksutapaa kirjautumalla omille sivuilleen tai ottamalla yhteyttä verkkokauppaan. Lahjoitussopimuksen voi irtisanoa ottamalla yhteyttä verkkokauppaan.

Kortin vaihtuessa lähetämme lahjoittajalle hänen ilmoittamaansa sähköpostiin linkin, jonka kautta voi päivittää uuden kortin tiedot.

Maksaminen

Kaikki lahjoitukset tilitetään Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n rahankeräystilille maksuvälittäjän kautta.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Paytrail Oyj.

Lahjoituksen peruuttaminen

Maksua lahjoituksesta ei palauteta jälkikäteen. Kuluttajansuojalain mukainen vaihto- ja palautusoikeus ei koske lahjoituksia.

Pidätämme oikeuden lahjoitusehtojen muutoksiin.

Nämä ehdot ovat voimassa toistaiseksi