Kuukausilahjoitus

Sinä annat lapselle ystävän

Joka kymmenes kouluikäinen lapsi on yksinäinen päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen. Harrastus on tutkitusti yksi parhaista keinoista vähentää yksinäisyyttä ja ehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä. Hyvä harrastus tarjoaa turvallisen ympäristön kasvaa ja oppia sekä löytää ystäviä.

Kuukausilahjoituksesi avulla voimme mahdollistaa vähävaraiselle lapselle mieluisen harrastuksen. Jotain, missä hän saa kuulua ryhmään, kokea onnistumisia ja tuntea itsensä merkitykselliseksi.

Mukaan liittyminen on helppoa!

Kuukausittainen lahjoittaminen on vaivaton tapa mahdollistaa partioharrastus pikkusummalla: jo yhdentoista euron kuukausilahjoituksella mahdollistat partioharrastuksen kahdelle nuorelle koko vuodeksi! Vuoden aikana lapsi käy noin 40 viikkotapaamisessa ja oppii runsaasti erilaisia taitoja koulutettujen vapaaehtoisten ryhmänjohtajien opastuksella.

Merkiksi tuestasi saat Partion ystävien pinssin ja ajankohtaisia kuulumisia partiosta. Kuukausilahjoittajana voit kohdistaa osan tuestasi myös paikallisen toiminnan hyväksi ja kohdentaa 25 % lahjoituksestasi haluamallesi lippukunnalle.

”Partio on vaikuttanut elämääni suuremmin kuin osaan sanoin kuvata. Partion ansiosta sain takaisin elämän iloni, silloin kun olin jo vajoamassa kuiluun. Partion myötä olen löytänyt uusia ystäviä ja ystävystynyt kunnolla sellaisten ihmisten kanssa joiden ystävyydestä aikoinaan vain uneksin.”

Kuva: Atte Kesti

Liity kuukausilahjoittajaksi!

Lahjoittamalla 11 € kuukaudessa autat meitä mahdollistamaan harrastuksen kahdelle innokkaalle tulevalle partiolaiselle.