Kuukausilahjoitus

Kuukausittainen lahjoittaminen on vaivaton tapa mahdollistaa partioharrastus pienellä summalla: jo 11 euron kuukausilahjoituksella mahdollistat partioharrastuksen kahdelle nuorelle koko vuodeksi! Vuoden aikana lapsi käy noin 40 viikkotapaamisessa, saa ystäviä ja oppii runsaasti erilaisia taitoja koulutettujen vapaaehtoisten ryhmänjohtajien opastuksella.

Liity kuukausilahjoittajaksi

Lahjoittamalla 11 € kuukaudessa autat meitä mahdollistamaan harrastuksen kahdelle innokkaalle tulevalle partiolaiselle.

  • Kun ryhdyt kuukausilahjoittajaksi, laskutamme valitsemasi summan kerran kuussa valitsemallasi maksutavalla.
  • Merkiksi tuestasi saat postitse Partion ystävien pinssin.
  • Kuukausilahjoittajana voit kohdistaa osan tuestasi myös paikallisen toiminnan hyväksi ja kohdentaa 25 % lahjoituksestasi haluamallesi lippukunnalle. Saat kuukausilahjoittajaksi ryhtymisen jälkeen sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit valita lippukunnan.
  • Voit päivittää yhteystietojasi, maksukorttisi tietoja tai lahjoitussummaasi omalla sivullasi!
  • Tutustu lahjoitusehtoihin

”Partio on vaikuttanut elämääni suuremmin kuin osaan sanoin kuvata. Partion ansiosta sain takaisin elämän iloni, silloin kun olin jo vajoamassa kuiluun. Partion myötä olen löytänyt uusia ystäviä ja ystävystynyt kunnolla sellaisten ihmisten kanssa joiden ystävyydestä aikoinaan vain uneksin.”

Sinä annat lapselle ystävän

Kuukausilahjoituksesi avulla voimme mahdollistaa vähävaraiselle lapselle mieluisen harrastuksen. Jotain, missä hän saa kuulua ryhmään, kokea onnistumisia ja tuntea itsensä merkitykselliseksi.

Partion ystävät -rahaston avulla tuemme jäsenmaksuvapautuksilla ja leiristipendeillä lapsia ja nuoria, joilla ei taloudellisista syistä ole mahdollisuutta harrastaa.

Joka kymmenes kouluikäinen lapsi on yksinäinen päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen. Harrastus on tutkitusti yksi parhaista keinoista vähentää yksinäisyyttä ja ehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä. Hyvä harrastus tarjoaa turvallisen ympäristön kasvaa ja oppia sekä löytää ystäviä.