Kuukausilahjoitus

Säännöllinen tuki turvaa jatkuvuuden

Partion ystäviksi kutsumme säännöllisiä tukijoitamme. Kuukausilahjoittajana olet varmistamassa, että voimme jatkossakin mahdollistaa jokaisen lapsen ja nuoren partioharrastuksen.

Kuukausittainen lahjoittaminen on vaivaton tapa mahdollistaa partioharrastus pikkusummalla: jo kymmenen euron kuukausilahjoituksella mahdollistat partioharrastuksen kahdelle nuorelle koko vuodeksi!

Vuoden aikana lapsi käy noin 40 viikkotapaamisessa ja oppii runsaasti erilaisia taitoja koulutettujen vapaaehtoisten ryhmänjohtajien opastuksella. Partiossa saadut kokemukset, ystävät ja taidot auttavat nuorta löytämään oman paikkansa yhteiskunnassa. Tiiviiden ystävyyksien muodostamat tukiverkot kantavat vaikeidenkin elämänvaiheiden läpi.

Oletko valmis auttamaan?

Mukaan liittyminen on helppoa!

Partion ystävien kuukausilahjoittaminen on vaivatonta! Sinun tarvitsee vain valita summa, jolla haluat Partion ystäviä kuukausittain tukea ja täyttää omat tietosi. Maksu veloitetaan sinulta tämän jälkeen automaattisesti kuukausittain, eikä sinun tarvitse huolehtia maksun toistuvuudesta. Merkiksi tuestasi saat Partion ystävien pinssin, lisäksi lähetämme sinulle säännöllisesti ajankohtaisia kuulumisia partiosta.

Kuukausilahjoittajana voit kohdistaa osan tuestasi myös paikallisen toiminnan hyväksi ja kohdentaa 25 % lahjoituksestasi haluamallesi lippukunnalle.

“Partio on vaikuttanut elämääni suuremmin kuin osaan sanoin kuvata. Partion ansiosta sain takaisin elämän iloni, silloin kun olin jo vajoamassa kuiluun. Partion myötä olen löytänyt uusia ystäviä ja ystävystynyt kunnolla sellaisten ihmisten kanssa joiden ystävyydestä aikoinaan vain uneksin.”

 

Kuva: Atte Kesti