Mikä Ilmastoreppu?

Ilmastoreppu pääministerille auttaa erityisesti nuoria saamaan ilmastonmuutokseen liittyvät ideat, ajatukset, ehdotukset ja huolet kuuluviin. Haluamme herättää keskustelua ilmastoon ja metsään liittyvistä teemoista ja löytää ratkaisuja, joilla voimme yhdessä vaikuttaa ympäristömme tulevaisuuteen.

Ilmastorepun takana ovat nuorten lisäksi Suomen Partiolaiset sekä UPM, jotka haluavat edistää nuorten äänen kuulumista ilmastokeskustelussa.

Sanna Marin, ole valmiina – täältä tulee Ilmastoreppu täynnä nuorten ajatuksia ja ehdotuksia!

Tämän vuoden aikana Ilmastoreppuun kerätään nuorten ajatuksia, ideoita, pohdintoja, kysymyksiä ja ratkaisuja. Ehdotuksia siitä, kuinka jokainen meistä voi toimia kestävämmän tulevaisuuden puolesta. Loppuvuodesta ilmastoreppu sisältöineen luovutetaan Suomen pääministerille, Sanna Marinille.

Mitä sinä haluaisit sanoa Sannalle? Jaa meille omat ilmastoajatuksesi!

Tule mukaan – juuri Sinä voit vaikuttaa ilmaston tulevaisuuteen!

Myös sinulla on aidosti mahdollisuus vaikuttaa ilmaston tulevaisuteen. Tule siis Ilmastorepun Instagramiin keskustelemaan kanssamme ideoista, ajatuksista, huolista ja vinkeistä, kuinka me kaikki voisimme toimia ilmaston tulevaisuuden puolesta.

Jaamme säännöllisesti ilmastovinkkejä ja nuorten ajatuksia sekä murramme ilmastonmuutokseen liittyviä myyttejä yhdessä asiantuntijoiden kanssa.