Johtajatulille voit ilmoittautua 1.3–21.6.2021!

Lähde mukaan metsäretkelle johtajuuteen Evolle 27.–29.8.2021. Ilmoittautumalla mukaan takaat itsellesi viikonlopun verran huippuluokan asiantuntijoiden puheita ja työpajoja ilman PowerPointeja sekä mahdollisuuden virkistyä luonnossa, yhdessä tai yksin. Tulilla yhdistyvät johtajuudesta oppiminen, elämykset ja yhteisöllisyys, ja jokainen meistä voi löytää tahdon parantaa maailmaa.

Tänä vuonna keskitymme erityisesti oppimaan uutta kestävämmän maailman rakentamisesta, empatiasta sekä omasta ja toistemme hyvinvoinnista. Etsimme kestävämpiä toimintatapoja yhdessä, vahvistamme rakentavaa keskustelukulttuuria sekä haastamme sinut pohtimaan, mistä kaikesta psyykkinen, fyysinen ja sosiaalinen hyvinvointi koostuu.

Tule ja sytytä kipinäsi. Ilmoittautuminen päättyy 21.6.2021.

ILMOITTAUTUMINEN 1.3–21.6.2021

Tapahtumaan ilmoittaudutaan ilmoittautumisjärjestelmä Kuksassa. Partiolaiset ilmoittautuvat käyttämällä partio-ID:tä. Jos sinulla ei ole partio-ID:tä, voit ilmoittautua täyttämällä lomakkeen.

Lue koronaan varautumisesta
Tapahtuman ilmoittautumis- ja peruutusehdot
The sign-up form is only in Finnish, but if you would like to sign-up in English, please contact us johtajatulet@partio.fi.
Anmälningsformuläret är endast på finska, men om du vill anmäla dig på svenska, vänligen kontakta oss johtajatulet@partio.fi.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Early bird ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika 1.3.–3.5.2021

Perushinta: 95 €
Jäsenhinta partiolaisille: 75 €
Jäsenhinta vaeltajille (18–22-vuotiaat partiolaiset): 60 €
Yrityshinta 195 €

Tapahtumamaksu laskutetaan 21.5.2021.

Normaali ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika 4.5.–21.6.2021

Perushinta: 125 €
Jäsenhinta partiolaisille: 105 €
Jäsenhinta vaeltajille (18–22-vuotiaat partiolaiset): 90 €
Yrityshinta 225 €

Tapahtumamaksu laskutetaan 22.6.2021.

Mukaan yrityshinnalla

Yrityshinta early bird-ilmoittautumisella  195€ ja normaalilla ilmoittautumisella 225€
Yrityslipun hinnasta lahjoitetaan lyhentämättömänä 100€ Partion ystävät -rahastolle, josta se ohjataan kesän 2022 valtakunnallisen partioleiri Kajon  stipendirahastoon.
Stipendirahastosta myönnetään leirimaksuvapautuksia tukea tarvitseville vähävaraisille lapsille. Tuen avulla voimme jatkaa partioharrastuksen taloudellisten esteiden poistamista ja mahdollistaa kaikille lapsille tasavertaisen mahdollisuuden harrastaa, saada ystäviä ja kasvaa turvallisessa ympäristössä. Lue lisää partion ystävistä (partio.fi)
Yrityslipun voi ostaa myös yksityishenkilö, joka haluaa lahjoittaa 100€ Kajon stipendirahastoon.
Toivomme, ettei tapahtuman hinta muodostu kenellekään esteeksi osallistua tapahtumaan.  Mikäli yrityshinnan maksaminen uhkaa muodostua sellaiseksi, voit valita perushintaisen lipun.

Ryhmäilmoittautuminen

Ryhmäilmoittautuminen
Kumppaneille ja organisaatioille tarjotaan mahdollisuutta ilmoittautua Johtajatulille ryhmänä, jolloin ryhmäläisten osallistumismaksut laskutetaan ryhmän yhteisellä laskulla. Ryhmäilmoittautumisen kautta ilmoittautuvat ryhmän jäsenet maksavat perushinnan tai yrityshinnan ilmoittautumisajankohdan mukaisesti.  Huomiothan siis, että ryhmäilmoittautumisen kautta ei ole mahdollista saada partiolaisten jäsenalennettua hintaa tai vaeltajien alennusta, vaikka ryhmässä olisi partion jäseniä.

Ryhmien ilmoittautumisjärjestelmämme on suunniteltu ulkomaalaisille partiolaisille, minkä vuoksi vastaan voi tulla hassuja termejä ja lomakkeella kysytään partiojärjestöä ja maata. Jätä nämä termit ja kysymykset huomioimatta ja täytä vain pakollisiksi merkatut kentät ohjeen mukaan.

Ryhmien ilmoittautumisaika ja laskutus

Early bird -ilmoittautuminen on auki 1.3.–3.5.2021.
Normaali-ilmoittautuminen on auki 4.5.–21.6.2021.
Ryhmät laskutetaan yhdessä erässä 22.6.2021.

Toimi näin:

Ryhmien ilmoittautuminen

  • Luo ryhmä linkistä klikkaamalla ”Ilmoittaudu”.
  • Täytä kenttiin ryhmän nimi ja maa. Halutessasi voit antaa lisätietoja ryhmästä.
  • Ryhmän luomisen jälkeen aukeaa sivu, jolla näet ryhmän ilmoittautumislinkin, ryhmän ilmoittautumistunnuksen sekä ryhmänjohtajan ilmoittautumistunnuksen. Sivun alareunassa voit lisätä ryhmänjohtajan eli omat tietosi klikkaamalla “Lisää ryhmänjohtaja”.
  • Täytä ensin omat tietosi ja lue osallistumis- ja peruutusehdot.
    Maavalinnoista puuttuu Suomi, valitse mikä tahansa maa. Maalla ei ole merkitystä ilmoittautumisen kannalta.
  • Syntymäajaksi voit kirjata 1.1.1900
  • Täytä sivun alaosassa laskutusosoite. Myös tässä maavalintaan voit laittaa minkä tahansa maan, tällä ei ole merkitystä ilmoittautumisen kannalta.
  • Olet nyt luonut ryhmän ja ilmoittanut itsesi. Nyt voit jakaa saamasi ryhmän ilmoittautumislinkin sekä ryhmäsi ilmoittautumistunnuksen organisaatiossasi. Ryhmän jäsenet ilmoittautuvat linkin ja tunnuksen avulla. Voit myös vaihtoehtoisesti itse ryhmänjohtajan tunnuksilla lisätä osallistujia.

Sinulle tulee sähköpostiin vahvistus ilmoittautumisestasi pienellä viiveellä. Lasku lähetetään ilmoittamaasi laskutusosoitteeseen 22.6.2021. Ruokavaliotietojen muokkaaminen on mahdollista Kuksassa 15.7.2021 asti.