Uutiskirjeet

Tältä sivulta löydät osallistujille lähetetyt Tähdenlento-uutiskirjeet. Tähdenlento lähetetään Whatsappissa sen tilanneille 13.10. asti muutaman kerran viikossa. Tilaa uutiskirje tästä.

TÄHDENLENTO💫

Kisakeskus täyttyi yön aikana kisaajista ja järjestäjistä. Jännitystä alkaa olla jo ilmassa, kun lähtöön on alla kaksi tuntia aikaa. Tässä viimeinen Tähdenlento ennen kisaa!

Aamupala tarjolla NYT🥪

Kisakeskuksessa höyryää jo puurokattila! Aamiainen on katettuna 7.00 – 9.00 etukäteen varanneille.  Aamiaisen voi ottaa mukaan myös esim. hotelliin, autoon tai kisaan

Lähtö on lähellä! 🏃♀🏃

Ilmoittautuminen on auki 9.30 asti. 9.40 stadionin näytölle ilmestyvät ohjeet, miten lähtöpaikoille siirrytään. Lähtöpaikoilla oleviin materiaaleihin ei saa koskea ennen lupaa. Osallistujat seuraavat avajaisia lähtöpaikoiltaan klo. 9.45 alkaen. Seuraa ohjeita näytöllä sekä kuulutuksissa!

Pientä yöpalaa ✨🌛

Yörastin kahvila on auki la-su välisenä yönä 17.00 – 01.00. Kahvilasta voi ostaa käteisellä suolaista ja makeaa purtavaa sekä tietenkin lämmintä juotavaa hyiseen yöhön. ☕

Itäpiste uutisissa📰

Paikallinen media raportoi paikan päältä kisojen aikana: seuraa, mitä https://uutisvuoksi.fi/ ja https://esaimaa.fi/ julkaisevat viikonloppuna! 💫

Voit lähettää meille kisan aikana viestiä whatsappissa numeroon 040 816 7244. Samaan numeroon voi laittaa myös palautetta jälkikäteen.

Kaikille joukkueille onnea kisaan! 🌟🌟🌟

Terveisin Itäpisteen tähdet

 

TÄHDENLENTO 💫
Tähdenlento tuo suoraan kännykkääsi ajankohtaiset kuulumiset Itäpisteeltä 13.10. asti. Ensi viikolla näemme jo! Aiemmat Tähdenlennot pääset lukemaan myös partio.fi/nyt/itapiste2019/ajankohtaista/uutiskirjeet ✨

Yörastista 🌙
Kahvila auki klo 17-01. Maksutapana käteinen (alle 20 euron setelit ja kolikot siis mukaan) ☕

Majoitusalueella ei saa tehdä avotulta tai nuotiota. Yörastilla on erillinen yhteinen nuotiopaikka 🔥⛺

Aamiainen tarjolla kaikille vartioille, jotka ilmoittautuneet viimeistään 25.8.2019 🥖

Herkkui Karjalast 🌭
Tiedätkö mitä ovat Atomit ja Vedyt? Tsekkaa yle.fi/uutiset/3-9606305. Kisakeskuksessa sunnuntaina kahvilakojusta Atomit, Vedyt, makeiset ja virvokkeet. Kortti ja käteinen kelpaa.

EMIT-kortit 🌲
Omia EMIT-kortteja ette tarvitse mukaan. Ne tulevat maksutta kisajärjestäjien puolesta.

Lähetä pikapalaute 🌟
Tallenna kännykkääsi Itäpisteen numero 040 816 7244 ja lähetä Whatsappilla fiiliksesi meille! Jos jokin on vinossa, niin yritämme korjata asiat.

Mukavaa alkavaa kisaviikkoa! ✨

Terveisin Itäpisteen tähdet

TÄHDENLENTO 💫
Tähdenlento tuo suoraan kännykkääsi ajankohtaiset kuulumiset Itäpisteeltä 13.10. asti. Ihanaa, että olet mukana! Viikon päästä nähdään jo! ✨

Ennakko-ohjeet päivittyneet
Ennakko-ohjeen löydät sähköisessä muodossa partio.fi/nyt/itapiste2019/tietoa. 21.9. jälkeen lisätyt huomiot erotat Uutta-merkinnästä.

Bussikuljetukset 🚂🚌 saapuville
Bussit Imatran aseman ja kilpailukeskuksen välillä kulkevat perjantaina klo 19.10, 20.10 ja 21.10 sekä sunnuntaina klo 16.15 ja 16.40. Otathan yhteyttä itapiste2019@partio.fi, jos saapumistietosi on muuttunut ilmoittautumisen jälkeen. Lisätietoa kuljetuksista partio.fi/nyt/itapiste2019/tietoa.

Autolla saapuvat 🚗
Kilpailukeskuksella on paljon pysäköintitilaa viereisen kuplahallin pihassa. Seuraa 6-tieltä opasteita ”Ukonniemi”.

Kaupunkipyörät käytössäsi 🚲
Koodilla ITAPISTE saa huruutella Imatran kaupunkipyörillä 4.-7.10. tunnin ilmaiseksi. Katso lisätiedot kaakau.fi.

Majoitus 😴
Perjantain ja lauantain välisen yön voi majoittua kilpailukeskuksessa. Samoajasarjat yöpyvät tennishallissa ja vaeltajat sekä kevyt sarja All Inclusive* -telttamajoituksessa. Muutaman minuutin päässä Imatran kylpylällä tarjolla partiohintaista majoitusta koodilla "PartioSM". *= järjestäjät huolehtivat puolijoukkuetelttojen lämmityksestä koko yön, voit kömpiä vain unille.

Loiskis läiskis!💦
Imatran kylpylän Taikametsä-kylpylä on viikonloppuna käytettävissä etuhintaan koodilla "PartioSM". Tule loiskimaan ja rentoutumaan!

Toivotamme aurinkoista viikonloppua ja kisavalmisteluja! ✨

Terveisin Itäpisteen tähdet

TÄHDENLENTO💫
Huippua, että olet mukana Itäpisteellä! Tähdenlento tuo suoraan kännykkääsi ajankohtaiset kuulumiset muutaman kerran viikossa 13.10. asti.

Ennakko-ohje julkaistu
Ennakko-ohje on lähetetty vartionjohtajille sähköpostilla ja se on saatavissa myös partio.fi/nyt/itapiste2019/tietoa. Ennakko-ohjeesta on tarjolla vielä tulevina päivinä tärppejä somessa ja Tähdenlennossa.

Seuraa somessa!
Seuraathan Itäpistettä jo Facebookissa ja Instagramissa?

Hae mukaan Emkinen valmennukseen!
Kisojen kumppanina toimii työkykyjohtamiseen erikoistunut Emkine, joka lahjoittaa yhdelle partiolaiselle osallisuuden työkyvyn johtamisen yhteismuotoilussa. Tilaisuuksissa on mahdollisuus päästä oppimaan esimerkiksi palvelumuotoilua. Itäpisteen kilpailijat ja tekijät voivat hakea mukaan: bit.ly/itapistehaku.

Vinkkaa paikallislehdelle
Kannattaa vinkata omalle paikallislehdelle, että vartionne on lähdössä kisaamaan suomenmestaruuksista esim. jakamalla tämän tiedotteen: https://www.partio.fi/ajankohtaista/partiolaisten-sm-kilpailut-imatralla-lokakuun-alussa-kisavieraita-odotettavissa-yli-700/. Tämän tapaisilla jutuilla on ollut tapana kiinnostaa varsinkin pienempien paikkakuntien lehtiä ja niistä on myös lippukunnalle näkyvyyttä.

Iloa alkavaan viikkoon! ✨

Terveisin Itäpisteen tähdet