Kenelle?

Johtajatulet on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille, joita kiinnostaa johtaminen ja itsensä kehittäminen. Kolmesti aiemmin järjestetyillä Johtajatulilla pääosa osanottajista on ollut partiolaisia, mutta toivomme mukaan runsaasti myös osallistujia, joilla ei ole aiempaa kokemusta partiosta.

Pohditko, sovitko kohderyhmään? Tässä esimerkkejä henkilöistä, jotka voisivat olla kiinnostuneita Johtajatulista ja joiden haluaisimme kovasti tulevan paikalle:

  • Toimit järjestössä ja tahdot kehittää itseäsi ja osaamistasi.
  • Olet työelämässä ihmisten tai asioiden johtaja.
  • Et toimi työssäsi tai harrastuksessasi johtajana, mutta sinua kiinnostaa saada oppia johtamisesta.
  • Sinua kiinnostaa metsäinen viikonloppuelämys kesän lopussa, ja aina parempi jos siinä sivussa on mahdollisuus kehittää itseään ja tavata uusia ihmisiä!
  • Olet vähän miettinyt, että mitä ihmettä se partiossa oleva kaverisi siellä aina puuhaa.
  • … ei mikään yllä olevista, mutta silti jotenkin kiinnostaa!

Johtajatulille siis voivat saapua käytännössä kaikki. Ehkäpä tahdot kasata mukaan työ- tai harrastusporukkasi ja lähteä mukaan?

Miksi?

Partion tavoitteena on kasvattaa yhteiskuntaan vastuuntuntoisia, aktiivisia ja itsenäisesti ajattelevia ihmisiä – katso vaikka! Partiossa opitaan arvopohjaista johtajuutta nuoresta pitäen. Me partiossa tahdomme olla arvopohjaisen johtajuuden asiantuntija Suomessa.

Johtajatulet kuuluu kaikille. Ei vain partiolaisille.

Emme tahdo pitää kynttiläämme vakan alla, vaan haluamme jakaa osaamistamme johtamisesta ja tehdä siten maailmasta paremman paikan. Emme pysty siihen yksin, vaan haluamme oppia johtajuutta myös muilta ja käydä vuoropuhelua moneen suuntaan. Johtajatulet on Suomen Partiolaisten kovin keihäänkärki johtajuusoppien jakamiseen. Siksi tahdomme paikalle myös sinut. Kerro paikan päällä meille, mitä sinä tiedät johtajuudesta.

Ajatteles, millaisia kohtaamisia Johtajatulilla voi olla: missä muualla lukiolainen ja ammattiin opiskeleva voivat olla tasavertaisina jäseninä samassa työpajassa toimitusjohtajan kanssa?

Ja ei, emme tähtää siihen, että kaikki Johtajatulille tulevat liittyvät heti seuraavana arkimaanantaina partioon. Emme tietenkään pane pahaksemme, jos näin käy, sillä partio kuuluu kaikille.