Merkkipäivälahjoitus

Lähestyvätkö syntymäpäivät, häät tai vaikkapa eläkejuhlat? Päivänsankarina voit toivoa muistamiset lahjoituksella sydäntäsi lähellä olevaan toimintaan.

Voit kerätä lahjoituksia partiolla kahdella tapaa

1. Perusta oma merkkipäiväkeräys Partion ystävien rahastoon

Haluatko järjestää oman merkkipäiväkeräyksen partion  hyväksi? Pyydä meitä perustamaan oma merkkipäiväkampanja.

Saat oman linkin lahjoitusten keräämistä varten ja merkkipäivän jälkeen saat tietää lahjoitusten määrän. Linkin kautta onnittelijat voivat tehdä lahjoituksen esimerkiksi verkkopankissa, MobilePaylla tai luottokortilla. Lahjoitetukset käytetään jäsenmaksuvapautuksiin ja leiristipendeihin.

Kun haluat järjestää oman  merkkipäiväkeräyksen ole yhteydessä:

Iina Leppäaho
Varainhankinnan asiantuntija
puh. +358 50 5419 236
iina.leppaaho@partio.fi

2. Merkkipäivälahjoitus partiotoimintaan

Merkkipäivälahjoitukset partiolle tehdään Partiosäätiön pankkitilille (tilinumero: FI79 5721 4610 0123 45). Pyydättehän ystävällisesti ystäviänne kirjoittamaan nimenne ja oman nimensä tilisiirron viestikenttään. Yleishyödyllisenä yhteisönä säätiö ei maksa saamastaan lahjoituksesta tai testamentista veroa.

Halutessanne voitte ilmoittaa säätiölle etukäteen, että olette nimeämässä sen lahjoituksen saajaksi. Säätiö laatii merkkipäiväsankarille luettelon kaikista lahjoittajista, jotka ovat merkinneet sekä merkkipäiväsankarin että oman nimensä maksun viestikenttään.

Partiosäätiölle tehtävissä merkkipäivälahjoitusasioissa voitte olla suoraan yhteydessä:

Tommi Nyman, vt. asiamies
+358 50 311 0919
etunimi.sukunimi@partio.fi