CMT

CMT tarkoittaa Suomen joukkueen staabia eli johtoryhmää. Kirjainlyhenne tulee sanoista Contingent Management Team. Olemme tehneet päätöksen käyttää leirimatkaprojektissa kansainvälisissä yhteyksissä virallisesti käytettyjä termejä ja kirjainlyhenteitä, jotta kielenkäyttö olisi mahdollisimman johdonmukaista sekä joukkueen että leirin virallisessa viestinnässä.

Suomen joukkueen CMT:n jäsenet tavoittaa etunimi.sukunimi[at]partio.fi -muotoisista osoitteista (Huom! Tiinalla ja Tiialla poikkeavat osoitteet) sekä joukkueen some-kanavien (FB & IG: @mootirlanti2022) kautta.

Suomen joukkueen CMT

Kiia Huttunen on toinen Suomen joukkueenjohtajista ja vastaa projektin kokonaisuudesta ja oheismatkan järjestelyistä.

Kuvassa on Suomen Moot-leirimatkan toinen joukkueenjohtaja Kiia.
Kuva: Kiia Huttusen kotialbumi

 

Kiia on ollut Suomen joukkueen varajohtajana Islannin Mootilla 2017, sekä osallistujana Kanadassa 2013. Tämän reissun joukkueessa Kiia vastaa yhteydenpidosta Moot organisaatioon ja SP:n puolelle, sekä kriisisuunnitelman luomisesta. Näiden lisäksi yhteistyössä kasvatuksesta vastaavan Tiian kanssa hän rakentaa oheismatkan ohjelmaa. Kaiken kaikkiaan, melko kuivahkoa paperipartiota, mutta hän muutenkin tykkää pyöritellä erinäisiä dokumentteja. Kiia asuu milloin missäkin päin maailmaa ja puhuu sujuvaa Finglishia – tällä hetkellä asuinpaikka on Ranskassa töiden takia. Kiia on Pääkaupunkiseudun partiolaisten suora jäsen. 

Partiossa Kiia viihtyy parhaiten kansainvälisisssä projektipesteissä ja onkin viimeisen parin vuoden aikana toiminut mm. Pääkaupunkiseudun Partiolaisten piirileiri Kliffan KV-päällikkönä ja WAGGGSin Roverway -fasilitaattorina. Mootin lisäksi Kiia toimii tällä hetkellä osana WOSMin Euroopan alueen kolmivuotiskauden 2019-2022 Monitoring & Evaluation -vapaaehtoisryhmää.

Kaksi viimeistä Mootia ovat olleet kokemuksia, jotka Kiia haluaa päästä elämään uudestaan. Neljä vuotta Englannissa jättivät kaipuun saarivaltion tuntumaan ja Kanadasta lähtenyt kipinä ei ole vieläkään sammunut. Moot on partioleirinä omaa luokkaansa ja Kiia toivoo pääsevänsä fasilitoimaan mahdollisimman monelle elämyksellisen leirikokemuksen.

 

Tiina Riihilahti-Jylhä on toinen Suomen joukkueenjohtajista ja vastaa projektin resursseista.

Kuvassa on Suomen Moot-leirimatkan toinen joukkueenjohtaja Tiina
Kuva: Tiina Riihilahti-Jylhä

 

Tiina on ollut IST:nä Islannin Mootilla 2017 sekä erilaisissa pesteissä kotimaisilla partioleireillä. Joukkueessa Tiina vastaa joukkueen resursseista ja taloudesta sekä avusta viestinnästä ja markkinoinnista vastaavaa Eevaa leirimatkan markkinoinnissa. Tällä hetkellä Tiinan partiokoti on Lauttasaaren Luotsitytöissä Helsingissä, mutta sydän vielä vahvasti Hämeessä, josta hän on kotoisin – Kuksasta löytyykin yhteensä kolmen lippukunnan jäsenyydet. Partioarkeen kuuluu Moot-projektin lisäksi mm. etelä-helsinkiläisten lippukuntien valmentamista sekä talousasioiden pyörittelyä, nettisivuasioita ja aikuispartiota lippukunnassa. Partion ulkopuolella hän toimii tilintarkastajana ja on ammatillinen opettajaopiskelija, sekä yrittää tutustua Irlantiin irlantilaisen tanssin kautta.

Kv-partiokipinä syttyi Roihulla, jossa Tiina toimi kyläpäällikkönä Unity-alaleirissä, ja seuraavana kesänä Islannin Moot oli elämyksellinen leirikokemus, jollaisen hän haluaa mahdollistaa mahdollisimman monelle suomalaiselle. Tiina kannustaakin varsinkin kv-leirien ensikertalaisia lähtemään mukaan Mootille Irlantiin!

Tiina pratar gärna även på svenska.

Huom! Tiinan @partio.fi-osoite on ilman sukunimen jälkimmäistä osaa

 

Eeva Blomberg vastaa Suomen joukkueen viestinnästä ja markkinoinnista. 

Kuvassa on Suomen Moot-leirimatkan johtoryhmäläinen Eeva.
Kuva: Eeva Blomberg

 

Eeva on partiossa suhteellisen uusi tulokas verrattuna moneen muuhun – hän aloitti partiouransa aikuisiällä, 2015, jolloin hän liittyi nykyiseen lippukuntaansa Kulman kiertäjiin Helsingin Vallilassa. Eeva aloitti akelan pestissä, minkä jälkeen hän on toiminut erilaisissa lippukunnan tehtävissä, muun muassa lippukunnanjohtajana 2017-2019. Muutamia leiripestejäkin Eevalle on ehtinyt kertyä: hän toimi Roihulla kymppinä globaalilaaksossa ja Päpan Kliffalla leirilippukunnanjohtajana. Eeva oli mukana Moot -leirillä Islannissa 2017 IST:inä, milloin hänelle syttyi suunnaton kipinä myös kansainväliseen partiotoimintaan.

Eevalla on taskussaan varhaiskasvatuksen kandin paperit, ja tällä hetkellä hän jatkaa opintoja kasvatuksen ja psykologian parissa. Eevalla on kokemusta 20-päisen 3-5-vuotiaista koostuvan lapsijoukkueen kuljettamisesta Korkeasaareen ja takaisin, minkä suomalla varmuudella hän on vakuuttunut siitä, että 100-päisen aikuisjoukkueen kuljettaminen Irlantiin ja takaisin tulee olemaan piece of cake.

 

Tiia Ojamaa vastaa Suomen joukkueessa leirimatkan vaeltajakasvatuksesta.

Kuvassa on Suomen Moot-leirimatkan johtoryhmäläinen Tiia.
Kuva: Tiia Ojamaan kotialbumi

 

Tiia vastaa Mootilla leirimatkan kasvatuksellisesta puolesta sekä oheismatkasta ja ennakkotapaamisista yhdessä muun staabin kanssa. Tiia on aloittanut partiopolkunsa 7-vuotiaana Raumalla ja toiminut vuosien varrella monenlaisissa pesteissä niin lähijohtajana kuin suurleireilläkin. Muutaman partiovälivuoden jälkeen kotilippukunta on tällä hetkellä Korven Koukkaajat Helsingissä. Partion ulkopuolella Tiia työskentelee opettajana ja harjoittelee dreijaamisen saloja.

Kv-partioinnista Tiia innostui toden teolla ollessaan leirilippukunnanjohtajana Ruotsin jamboreella. Kansainväliset partiomatkat ovat olleet partiovuosien ikimuistoisimpia hetkiä ja ovat vieneet mm. vaeltamaan belgialaiselle maaseudulle ja purjehtimaan Karibialle. Näiden kokemusten siivittämänä Tiia haluaakin olla tällä kertaa mahdollistamassa muille kaikkien aikojen leirimatkaa Irlantiin. Lähde sinäkin mukaan!

Huom! Tiian sähköpostiosoite on tiia-maija.ojamaa[at]partio.fi