Usein kysyttyä

Miksi leiriä ei järjestetäkään kesällä 2020?

Vallitsevien COVID-19 viruksen aiheuttamien poikkeusolojen takia Puolan partiolaiset, WOSM ja WAGGS ovat päättäneet siirtää euroopan jamboree -leirin kesään 2021. Etusijalla päätöksessä on ollut partiolaisten terveys ja Suomen joukkueen johtoryhmä pitää päätöstä oikeana.

Suomen joukkue on mukana siirretyllä leirillä!

Mitkä ovat leirin ikärajat?

Kaikki 2006-28.7.2002 syntyneet osallistuvat leirille leiriläisinä. 27.7.2002 syntyneet tai sitä vanhemmat ovat ISTejä.

Olen ilmoittaunut leiriläisenä, mutta täytän 18 ennen kesää -21. Osallistunko kuitenkin ISTinä?

Kaikki kesän 2020 leirille leiriläisinä ilmoittautuneet osallistuvat leiriläisinä vaikka ehtisivät täyttää 18.

Olen ilmoittautunut ISTinä ja minulle oli jo sovittu pesti leiriorganisaatiossa. Onko pestini voimassa myös ensi kesänä?

leiriorganisaatio pyrkii säilyttämään pestit, mutta joitakin muutoksia saattaa tulla. Puolan leiriorganisaatio tiedottaa pesteistä.

Järjestetäänkö ennen siirtynyttä leiriä oheismatkaa?

Oheismatka järjestetään näillä näkymin. Suunnitelmat ovat muuttuneet vallitsevan tilanteen takia ja niistä tiedotetaan lähempänä leiriä.

En pääse mukaan kesällä -21. Voinko saada maksamani leirimaksun takaisin?

Mikäli et pääse mukaan etkä etsi tilallesi korvaavaa osallistujaa, olet oikeutettu osittaiseen leirimaksun palautukseen. Peruville osallistujille pyritään palauttamaan mahdollisimman suuri osuus jo maksetusta leirimaksusta ja palautuksesta vähennetään ainoastaan ne toteutuneet kulut, joiden palauttaminen ei ole mahdollista. Voit myös etsiä tilallesi korvaavan lähtijän jolloin voit hakea leirimaksua kokonaisuudessaan takaisin vähennettynä toimistokululla (10€).

Milloin leirimaksun palautukset maksetaan?

Tarkka euromäärä, johon vaikuttavat mm. peruneiden määrä ja muut joukkueesta riippumattomattomat tekijät, vahvistetaan elokuun loppupuolella. Sen jälkeen saat ohjeet maksun takaisin hakuun.

Jos olet etsinyt tilallesi korvaavan lähtijän, voit hakea palautusta kun leirimaksu on onnistuneesti laskutettu lähtijältä.