Ilmoittautumisohje

Exploon ilmoittaudutaan Partion jäsenrekisteri Kuksassa.

Huomioithan, että osallistumismaksu maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.  

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 1.8.2023 ja päättyy torstaina 17.8.2023 klo 23.59. Ilmoittautumista ei kannata jättää viimeiseen hetkeen. 

Partiolaisen ilmoittautumiseen tarvitaan PartioID-tunnus. Ohje sen luomiseen löytyy täältä https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partioid/ sekä huoltajan Kuksa-ohje täältä  https://www.partio.fi/wp-content/uploads/2018/06/Kuksa-Huoltajalle.pdf. Alaikäisen osallistujan ilmoittautumisen tekee aina hänen huoltajansa, jolla pitää olla oma huoltajan PartioID. Jos PartioID:si on unohtunut tai sen kanssa on ongelmia, ota yhteyttä lippukuntasi jäsenrekisterinhoitajaan. 

Muut kuin partiolaiset pääsevät ilmoittautumaan tapahtumaan ilman PartioID:tä saman ilmoittautumislinkin kautta. Jos huoltaja ilmoittaa samalla kertaa sekä partiolaisia että ei-partiolaisia huollettavia, käytetään samaa ilmoittautumislinkkiä. Ei-partiolaista ilmoittaessa huoltaja ei voi kuitenkaan olla kirjautuneena sisään partiorekisteri Kuksaan eli ennen ei-partiolaisen ilmoittamista huoltajan pitää kirjautua ulos omilla Kuksan huoltajatunnuksillaan saadakseen näkyviin ei-partiolaisen ilmoittamisvaihtoehdon. 

Ilmoittautumisessa tulee vastata jokaiseen kohtaan totuudenmukaisesti ja harkiten. Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia. Mikäli kaikkia pakollisia kohtia ei ole täytetty, ilmoittautumista ei pysty lähettämään. Vaillinaiset tiedot näkyvät lomakkeen alkuosassa lomakkeen lähetyksen epäonnistuttua. Täydennä puuttuvat tiedot, ja lähetä lomake uudelleen. 

Osallistumismaksun maksaminen

Osallistumismaksu maksetaan heti ilmoittautuessa. Jokainen osallistuja ilmoitetaan ja maksetaan erikseen. Jos maksu keskeytyy jostain syystä, tulee ilmoittautuminen tehdä uudelleen alusta alkaen. Ilmoittautuminen tulee voimaan vasta, kun järjestelmä vahvistaa ilmoittautumisen maksetuksi maksun jälkeen. Ethän siis sulje selainta, ennen kuin maksu on vahvistettu.  

Älä vaihda osallistumismaksuvaihtoehtoja enää sen jälkeen, kun olet painanut ”Laske kokonaishinta” -nappia. Mikäli valinta pitää korjata, aloita lomakkeen täyttäminen kokonaan alusta. 

Leirin osallistumismaksu maksetaan Paytrail-maksupalvelun kautta. Paytrail näkyy myös maksajan tiliotteella maksun vastaanottajana riippumatta siitä, minkä maksutavan on valinnut. Maksunvälittäjän veloittama provisio tulee osallistujan maksettaviksi ja se veloitetaan maksamisen yhteydessä. Lue lisää maksutavoista. 

Osallistumismaksut

  • Osallistujat (koskee partiolaisia ja ei-partiolaisia, jotka ovat syntyneet vuosina 2005–2008, vuoden 2023 jäsenmaksu tulee olla maksettuna). 
  • Tapahtuman tekijät 29 €   
  • Luotsit 29 € 

Tapahtumaan ilmoittautujan tiedot

Partiolaisten perustiedot tulevat lomakkeelle automaattisesti. Tarkasta, että tiedot ovat oikein. Mikäli tiedoissa on puutteita tai ne ovat muuttuneet, voit tehdä muutoksia tietoihin Muokkaa-painikkeen kautta. Muista tallentaa muutokset Tallenna henkilö -painikkeesta. 

Tarkista, että ilmoitettava henkilö on valittu oikein yläpuolella olevasta alasvetovalikosta. Huomioi tämä erityisesti, jos teet huoltajana huollettavan ilmoittautumisen. Alasvetovalikosta tulee aina olla valittuna osallistujan nimi. 

Valitse Taho, jota edustaa -valikosta se taho, jota edustat tapahtumassa. Ei-partiolaisilla ei ole tätä vaihtoehtoa. 

Kuvauslupa

Pääset tässä kohtaa antamaan tai kieltämään kuvausluvan. Huomioi, että ne osallistujat, joilla kuvauslupa ei ole sallittu, saavat huiviin kiinnitettävät merkit, jotka tulee pitää näkyvällä paikalla tapahtuman ajan. Näin kuvaajat tietävät olla kuvaamatta henkilöä.  

Osallistumistiedot ja maksut

Valitse Osallistumismaksu -kohdassa oletko osallistuja, tekijä vai luotsi.

llmoita seuraavassa kohdassa huoltajan tai lähiomaisen yhteystiedot, josta henkilön tavoittaa tapahtuman aikana.

Tapahtuman tekijät

Mikäli ilmoitit olevasi tekijä, ilmoita seuraavassa kohdassa pestisi ja pestaajasi nimi. Mikäli sinulla ei ole pestiä, ilmoita kiinnostuksenkohteesi seuraavassa kohdassa. 

Ruokavaliotiedot

Kasvisruuan tarjoaminen on tehokkain yksittäinen ilmastotoimi, jonka voimme tehdä omin voimin. Siksi kaikki tapahtumassa tarjottava ruoka on laktoositonta kasvisruokaa (Lakto-ovo-kasvisruokaa, johon kuuluvat kasvikunnan tuotteiden lisäksi maitotuotteet ja kananmuna). Näitä ruokavalioita ei siis tarvitse ilmoittaa erikseen. Muut ruoka-aineallergiat tulee ilmoittaa mahdollisimman tarkasti. Ruokavaliota ja -allergioita koskevia tietoja voi muokata omatoimisesti Kuksassa 31.8.2023 saakka. Mikäli koet, että ruokavaliosi on sen verran haastava / kaipaa lisäselvitystä / sinun on helpompi toimittaa ”saa syödä”-lista, voit jättää lomakkeen kohdat kokonaan rastittamatta ja kertoa ruokavaliostasi omin sanoin viimeisessä lisätietoa-kentässä.  

Erityistarpeet

Tähän kohtaan tulee kirjata asiat, jotka vaikuttavat terveyden puolesta osallistujan arkeen ja jotka lääkinnän on tärkeää tietää. Tieto menee tapahtuman viralliselle ammattilaisista koostuvalle lääkinnälle, sekä projektitoimistolle ja niitä käytetään vain tarvittaessa. Omia terveystietoja voi käydä muokkaamassa omatoimisesti Kuksassa 31.8.2023 saakka.  

Tähän kohtaan tulee kirjata myös saavutettavuuteen ja esteettömyyteen liittyvät asiat, jotta pystymme luomaan tapahtumasta mahdollisimman helposti saavutettavan. Tieto menee tapahtuman saavutettavuudesta vastaaville henkilöille sekä projektitoimistolle. Tässä kohdassa on hyvä ilmoittaa mahdollisesta avustajasta.  

Luotsit

Tämä kysymys on vain luotseille. Valitsethan tästä, mihin pestiäsi tukevaan ohjelmaan haluat osallistua viikonlopun aikana. Valitse vain yksi vaihtoehto. Kuvaukset luotseille suunnatuista koulutuksista löytyvät Explon verkkosivuilta. Huom. Kurssit vaativat ennakkotehtävien suorittamista.

Ehtojen hyväksyminen ja markkinointilupa

Tässä kohdassa hyväksyt tapahtuman Ilmoittautumis-, osallistumis- ja peruutusehdot ja koronaviruksen riskit partiotoiminnassa. Tässä kohtaa pääset sallimaan tai kieltämään partioon liittyvän markkinoinnin. 

Ilmoittautumisen vahvistaminen osallistumismaksun maksamalla

Tapahtuma maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä. Voit valita verkkopankkimaksamisen, yleisimmät luottokortit tai osamaksun (Lasku- tai osamaksuvaihtoehdon tarjoaa Walley, joka on Collector Bank Ab:n omistama maksuratkaisu). Jos maksu keskeytyy jostain syystä, tulee ilmoittautuminen tehdä uudelleen alusta alkaen. Ilmoittautuminen tulee voimaan vasta kun järjestelmä vahvistaa ilmoittautumisen maksun maksamisen jälkeen.  

Tietojen muokkaus jälkikäteen

Omia terveystietoja sekä ruokavaliotietoja voi käydä muokkaamassa itse partiorekisteri Kuksassa tai ilmoittamalla siitä osoitteeseen explo@partio.fi 31.8.2023 mennessä.  

Partiolainen tai hänen huoltajansa pääsee näkemään omat ilmoittautumistietonsa ja muokkaamaan ilmoittautumista kirjautumalla omilla tunnuksillaan tai huoltajatunnuksillaan Kuksaan (kuksa.partio.fi). Kirjauduttuasi sisään valitse Kuksan etusivun oikeasta yläreunasta sen henkilön nimi, jonka ilmoittautumista haluat tarkastella > Siirry henkilön tietoihin > valitse Tapahtumat-välilehti > Tapahtuman (SP Explo 2023) oikeassa reunassa Muokkaa-painike.  

Ei-partiolaiset voivat laittaa viestiä osoitteeseen explo@partio.fi.