ExploApp

Lataa ExploApp!

Tapahtumassa on käytössä Explon ikioma tapahtumasovellus. Sovellus on nyt ladattavissa ilmaiseksi Google Play -sovelluskaupasta sekä Apple App Storesta. On erityisen tärkeää, että jokainen osallistuja ja tekijä lataa sovelluksen itselleen käyttöön!

Latausohjeet

ExploAppin löydät Google Play -kaupasta sekä Applen Appstoresta hakusanalla ”ExploApp”. Voit jo ladata sovelluksen valmiiksi puhelimeesi, mutta älä kirjaudu sovellukseen tai ota sovellusta vielä käyttöön! Tämä tehdään majoituskoululle ilmoittautumisen yhteydessä, jossa sovellus liitetään omaan Corego-tapahtumarannekkeesesi!

Mikäli sinulla on ongelmia sovelluksen lataamisessa Apple App Storessa, huomioithan, että sovelluskauppa on luokitellut sovelluksen virheellisesti K17. Pahoittelemme tilannetta. Google Play sovelluskaupassa sovellus on ladattavissa ilman ikärajaa. Lauantain ohjelmassa kannatta siis kulkea kaverin kanssa, jolla on toimiva sovellus!

Sovelluksesta löydät:

  • Tapahtumakartat
  • Tapahtuman aikataulun
  • Tuoreimmat tiedotteet
  • Tapahtuman säännöt
  • Turvallisemman tilan periaatteet
  • Tärkeitä ohjeita
  • Ruokalistat
  • Yhteystiedot

    ja paljon muuta!

Sovellus osana lauantain ohjelmaa

Osallistujat kiertävät lauantaina ympäri Hämeenlinnaa suorittaen erilaisia ohjelmarasteja. Rastit on jaettu viiteen eri kategoriaan: yhteiskunta, yhteisö, tulevaisuus, pilipali ja puhujat. Osallistujien tulee valita jokaisesta kategoriasta vähintään yksi rasti, jotta ohjelman saa onnistuneesti suoritettua. Rasteja saa suorittaa enemmän, kuin viisi, mutta huomioihan, että käyt kaikkien kategorioiden rastilla vähintään kerran. Kaikille ohjelman suorittaneille on luvassa palkinto, jonka saat sunnuntain messuilla täyteen leimattua sovellusta vastaan. 

Kun olet suorittanut rastin, leimaa perjantaina majoituskoululta saamasi tapahtumarannekkeesi pisteellä. Sen jälkeen rasti muuttuu suoritetuksi sovelluksessasi. Tämä täytyy tehdä jokaisella rastilla, jonka käyt päivän aikana. Tämä on edellytys sille, että saat sunnuntaina palkinnon! Jokainen henkilö leimaa henkilökohtaisesti jokaisen rastinsa suoritetuksi, vaikka suorittaisi rasteja vartion mukana.

Vältä ruuhka – tsekkaa rastien jonotilanne sovelluksen kautta!

Sovelluksen rastikierrosta löytyy liikennevalo-ominaisuus, jonka tarkoituksena on ehkäistä jonoja ja jakaa osallistujia tasaisesti rasteille. Jokaisen rastin kohdalla sovelluksessa on värisymboli, joka kuvastaa rastin täytisyyttä ja jonotilannetta.  

Valot tarkoittavat seuraavaa: 

Vihreä = rastilla ei ole ruuhkaa 

Keltainen = rastilla lyhyt jono 

Punainen = Joudut jonottamaan rastille kauan 

Rastin väri-indikaatiota päivitetään sen mukaan, kuinka ruuhkainen rasti on. Kannattaa siis aina suunnata vihreinä näkyville rasteille, jotta ehtii käymään mahdollisimman monella rastilla, eikä joudu jonottamaan!