Ajattelitko osallistua Roverwaylle? Hae osallistujien edustajaksi Suomen joukkueeseen.

MIKÄ ON ROVER REPSENTATIVE? 

Rover Representative on yksi Suomen joukkueen osallistujista, joka saa ottaa osaa joukkueen organisaatioon. RoverRep saa läheisen kuvan siitä, millainen on Roverway 2024 organisaatio ja heidän oma joukkueensa osallistumalla staabin toimintaan. Rover Representative -ohjelma antaa mahdollisuuden oppia tärkeitä organisointitaitoja, laajentaa omaa kansainvälistä yhteisöä sekä kasvattaa nuorisovaikuttamisen merkityksen ymmärtämistä. Rover Representativet voivat auttaa omien joukkueidensa organisaatioita jakamalla mielipiteensä esimerkiksi ohjelmasta ja markkinoinnista samoajan tai vaeltajan silmin. 

Jotta RoverRep saisi todella vaikuttaa Roverway 2024 järjestämiseen, hän saa ottaa osaa staabin kokouksiin ja hänen odotetaan osallistuvan RoverReppien viikonlopputapaamisiin Norjassa, sekä heille suunnattuun ohjelmaan Roverwayn aikana.  

Millainen on hyvä RoverRep? 

Hyvä RoverRep
– Aikoo muutenkin osallistua Roverwaylle 2024
– On kiinnostunut organisaatiosta partiotapahtuman takana
– On halukas oppimaan ja kehittämään omia organisaatiotaitojaan
– On valmis ottamaan uuden haasteen, jonka myötä hän on osallistujan lisäksi myös osa Suomen joukkueen organisaatiota
– On innokas käymään keskusteluja ja vaihtamaan mielipiteitä
– Pystyy kommunikoimaan englanniksi 

RoverRep tapaamiset 

Kuten aiemmin mainittiin, kaikkien osallistujamaiden RoverReppien oletetaan osallistuvan heille suunnattuihin viikonlopputapaamisiin. Ensimmäinen online-tapaaminen on 21.3.2023 ja ensimmäinen fyysinen tapaaminen on 28-30.4.2023 Oslossa. Toinen livetapaaminen järjestetään 16-18.2.2024 Stavangerin alueella. Viikonlopuista aiheutuvat matkakustannukset ja osallistumiskustannukset maksetaan Suomen joukkueen budjetista. 

Kahden viikonlopputapaamisen lisäksi RoverRep osallistuu puhelinkonferensseihin ja netissä tapahtuviin online foorumeihin. Rover Representativet osallistuvat mahdollisesti myös Roverwayn aikana seremonioihin ja heille erikseen järjestettyihin ohjelmiin.  

Miten tulla valituksi Suomen Rover Repsentativeksi?  

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse roverway2024@partio.fi Kirjoita lyhyt esittely itsestäsi sekä syy, miksi juuri sinut tulisi valita. Hakuaika päättyy 28.2.  

Suomen joukkueen pestit auki! Hae mukaan 28.2. mennessä!

Lähde mukaan osaksi kansainvälistä partiomatkaa! Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry järjestää leirimatkan Roverwaylle Norjaan kesällä 2024. Suomen joukkueen kooksi on kaavailtu n. 200 partiolaista. Roverwayn kohderyhmänä ovat kaikki 16-22-vuotiaat partiolaiset. Luvassa on sekä tekijöille että osallistujille ainutlaatuinen kansainvälinen partiokokemus. 

Tutustu pesteihin

 

 

 

Yläkuva:  Didrik Lundsten