Palveluleiriläiset (IST)

Roverwayn palveluleiriläiset (IST) ovat syntyneet ennen 1.8.2001. Palveluleiriläiset ovat tärkeä tuki leiriorganisaatiolle tapahtuman toteuttamisessa. Palveluleiriläiset saapuvat pääosin suoraan leirialueelle (muutamia pestejä lukuunottamatta). Pestejä on tarjolla useita erilaisia, aina huollosta ohjelmaan ja markkinoinnista hallintoon. Palveluleiriläiset saavat toivoa muutamaa eri pestivaihtoehtoa. Norjan järjestäjäorganisaatio osoittaa pestit toiveiden ja osaamisen perusteella palveluleiriläisille.

Pestin ohella palveluleiriläiset pääsevät osallistumaan myös heille suunnattuun ohjelmaan kiitoksena päivän hyvän työstä. Lisätietoa palveluleiriläisten pesteistä, ohjelmasta ja tarvittavista varusteista päivitämme nettisivuille myöhemmin.

Suomen joukkueen hinta-arvio ISTille on noin 740€ (+ matkakulut), katso tarkemmat tiedot osallistumis- ja peruutusehdoista. Hinta saattaa kuitenkin laskea, jos lähtijöitä on runsaasti. Nappaa siis mukaan kaikki kaverit! Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista hakea kv-leirimatkastipendiä Roverwaytä varten.

Roverwayn palveluleiriläiset vastaavat perinteisesti itse kuljetuksistaan leirialueelle Stavangeriin ja takaisin kotimaahan. Matkakulujen suuruus riippuu siis omista suunnitelmistasi! Voit siis esimerkiksi matkustaa suoraan Roverwaylle tai kierrellä ympäri Norjaa ennen leiriä.

Ilmoittautuminen on nyt päättynyt (25.10.2023).