Lapsi mukaan Roverwaylle

Palveluleiriläiset ovat tärkeässä roolissa leirin staabin ja joukkueiden johtoryhmien rinnalla mahdollistamassa tapahtuman toteutumisen.  Tästä johtuen Norjan isäntäorganisaatio haluaa tarjota mahdollisuuden lapsen mukaan ottamiselle Roverwaylle.


● Valvottua lastenhoitoa on tarjolla noin 20 lapselle kerralla. Lapsen pitää olla 5-12 vuotias. (Pitää olla täyttänyt 5 vuotta ennen 22.7.2024, saa täyttää 13 vuotta Roverwayn aikana.)
● Lastenhoitoa on tarjolla pääleirillä Lundsnesetissä 22.7.-1.8. välisenä aikana.
● Hinta on 2750 Norjan kruunua/lapsi. Tämä sisältää ruuan ja aktiviteetit. Raha tullaan keräämään joukkueelta loppulaskun mukana elokuussa 2024.
● Lapsi voidaan rekisteröidä hoitoon jokaiselle päivälle tai vain osasta päiviä.
● Lastenhoitoa on tarjolla joka päivä 8.30-18.00 välisenä aikana.
● Vanhemmat ovat vastuussa lapsistaan iltaisin ja yöaikaan.
● Vanhemmat syövät aamupalan ja päivällisen yhdessä lapsen kanssa.

Koska paikkoja valvottuun lastenhoitoon on rajoitetuttu määrä, ei paikka oli automaattisesti varma. Norjan isäntöorganisaatio on asettanut järjestyksen lastenhoidolle seuraavasti:

  1. Isäntäorganisaation lapset
  2. WAGGGS ja WOSM vapaaehtoisten lapset
  3. Joukkueenjohtajien ja muun CMT:n jäsenten lapset
  4. Foodhouse teamien ja ISTien lapset

Lastenhoidon paikan hakeminen tapahtuu tämän lomakkeen kautta, viimeinen hakuaika on 1.4.2024. Jos paikkoja on tarjolla vielä hakuajan jälkeen, avataan lomake uudelleen. Paikan saaminen/hylkääminen ilmoitetaan heti huhtikuun alun jälkeen.

Alle 5 -vuotiaat lapset:
Kaksi vanhempaa voi täyttää yhden IST -pestin, toinen voi tehdä töitä ja toinen huolehtii lapsesta. Lapsen voi viedä lastenhoitoon leikkimään muiden lasten kanssa ja tekemään aktiviteetteja, mutta lapsi on koko ajan vanhemman vastuulla. Hinta alle 5 vuotiaille lapsille on 500 Norjan kruunua ja se laskutetaan joukkueelta loppulaskun yhteydessä elokuussa 2024.

Yli 12 -vuotiaat lapset:
Norjan isäntäorganisaatio on päättänyt, että yli 12 -vuotiaat lapset (syntynyt ennen 22.7.2012) eivät saa tulla leirille. Yli 12 -vuotiaat lapset pääsevät seuraavalle Roverwaylle osallistujina.

Pääset lukemaan alkuperäisen tiedotteen asiasta Norjan Roverwayn nettisivuilta täältä.