Mukana Exploa mahdollistamassa

Tapahtuma ei olisi mahdollinen ilman yhteistyökumppaneitamme! Tälle sivulle kootaan Explossa mukana olevat yhteistyökumppanit.

Haluaisitko lähteä tekemään yhteistyötä Explon kanssa? Ota yhteyttä explo@partio.fi

Pääyhteistyökumppani


Hämeenlinnan Kaupunki

Partiolla on yhteistyösopimus Hämeenlinnan kaupungin kehitysyhtiön Linnan Kehitys Oy:n kanssa koskien Evon retkeilyalueella järjestettäviä partiotapahtumia. Sopimuksen tavoitteena on edistää alueen tunnettuutta ja toimivuutta sekä kehittää paikallisten toimijoiden ja partion välistä yhteistyötä.

Yhteistyökumppanit


Avis

Oikea auto oikeaan tarpeeseen! Tarvitsetko reissuautoa, viikonloppuautoa tai muuttoautoa? Loma-autoa, roudausautoa tai vaikka kesäautoa? Avis-autovuokraamolla on Suomen laajin vuokraamoverkosto, joka kattaa muun muassa kaikki suurimmat lentoasemat ja kaupungit. www.avis.fi


Hämeen Ammattikorkeakoulu

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on oppimis- ja tutkimusyhteisö tekijöille, jotka haluavat muuttaa maailmaa.  Meitä on noin 9 000 biotalouden, hyvinvoinnin, koulutuksen, liiketoiminnan, muotoilun ja teknologian tulevaisuuden tekijää. Toimimme seitsemällä kampuksella, verkossa ja kansainvälisesti. Opiskelijoille, henkilöstölle ja yhteistyökumppaneillemme tarjoamme erinomaiset työkalut ja ympäristöt tehdä työtä ja hyödyllisiä tekoja yhdessä. 


Liikenneturva

Liikenneturva toimii valtakunnallisena liikenneturvallisuustyön keskusjärjestönä. Liikenneturva on tapahtumassa mukana nuorille suunnatun #SafeSpaceAutoon -kampanjakiertueen kanssa.


Metsähallitus

Partion ja Metsähallituksen yhteistyön tavoitteena on kehittää lasten ja nuorten yleistä metsäosaamista ja tasapainoista metsäsuhdetta. Tasapainoinen metsäsuhde luo pohjan metsän erilaisten käyttötarkoitusten ymmärrykselle ja tätä kautta niiden yhteensovittamiselle. Tavoitteena on lisäksi tuoda esiin partiossa opittuja taitoja ja hyödyntää niitä metsiin ja metsien käyttöön liittyvien ilmiöiden ymmärtämisessä.


Scandinavian Outdoor

Scandinavian Outdoor  vastaa virallisten partiotuotteiden, kuten merkkien ja partioasujen, myynnistä ja jakelusta.  Yhteistyön tarkoituksena on turvata ja taata partiotuotteiden saatavuus kaikkialla Suomessa.

Tukijat


Elovena

Päivän ruokarytmiin kuuluu kaksi pääateriaa: lounas ja päivällinen. Kaikki muu, mitä päivän aikana syömme, on erilaisia “paloja”: aamupala, välipala, iltapala, suupala, makupala, yöpala. Elovena-tuotteet sopivat päivän moniin hetkiin ja monipuolisesta valikoimasta jokainen voi löytää oman suosikkinsa.


Estrella

Estrella Nutboost Mix on luonnollinen yhdistelmä pähkinöitä, jotka on paahdettu omalla ainutlaatuisella tavallaan ja ilman lisättyä sokeria. Vain ripaus suolaa tuo pähkinöiden maut esiin parhaalla mahdollisella tavalla.


Jenkki

Jenkki Enjoy Liquorice-Lemon -ksylitolipurukumista saat yhdellä puraisulla kaksi erilaista makua. Liquorice-Lemonin sitruunanmakuinen sisus ja lakritsinen pinta muodostavat yhdessä herkullisen makuelämyksen. Purukumilla on Suomen Hammaslääkäriliiton suositusmerkki.


KevytOlo

KevytOlo -kivennäisvedet valmistetaan kevyesti hiilihapotettuun puhtaaseen järvisuomalaiseen pohjaveteen, joissa on natriumia vain pohjaveden luontaisesti sisältämä määrä. Tuoteperheestä löydät raikkaan janonsammuttajan moneen makuun. KevytOlon valikoima sisältää monipuolisesti kaikki vesikategorian tuotteet aina lähdevedestä mehukivennäisvesiin sekä aidolla käymisprosessilla valmistetut kombuchat. 


Taffel

Taffel Time! Taffel on se aito, rapea ja rakastetuin snacks tuotemerkki Suomessa! Kukapa ei olisi maistellut ja kokenut klassikkotuotteidemme kuten SIPS, Broadway, JuustoSnacks tai HotRod vastustamatonta herkullisuutta?

Taffel perunalastuja on valmistettu Ahvenanmaalla paikallisesti viljellyistä, parhaista ja mehevimmistä perunoista jo vuodesta 1969 ja edelleen aurinkoisella saarellamme valmistetaan suurin osa Taffel tuotteista. Taffel snacks perheeseen kuuluu perunalastujen ja juustosnacksien lisäksi muun muassa laaja valikoima dippejä ja pähkinöitä – klassikkotuotteita jo nekin!