Ilmoittautumisvahvistus

Tervetuloa vuoden siisteimpään samoajatapahtuma Exploon!  

Moi [etunimet] 

Mahtavaa, että olet mukana!    

Omia terveystietoja, ruokavaliotietoja ja saavutettavuuteen liittyviä asioita voi käydä muokkaamassa itse partiorekisteri Kuksassa tai ilmoittamalla siitä osoitteeseen explo@partio.fi 31.8.2023 saakka.  

Tapahtuman ilmoittautumis-, osallistumis- ja peruutusehdot ovat luettavissa tapahtuman verkkosivuilta partio.fi/explo.  

Ennen tapahtumaviikonloppua lähetämme sinulle vielä lisätietoa tapahtumasta osallistujakirjeiden muodossa. Tulevista osallistujakirjeistä löydät mm. pakkauslistan ja tietoa tapahtuman ohjelmavaihtoehdoista. Ennen tapahtumaa julkaistaan myös kattava osallistujanopas.  

Kerromme Explosta lisää somessa sekä nettisivuillamme. Ota siis seurantaan meidät Instagramissa @samoajaexplo ja Facebookissa @SamoajaExplo sekä nettisivuilla partio.fi/explo.  

Vinkkaa myös kaverille!  

Explossa on kivaa kavereiden kanssa! Tiesithän, että mukaan ovat tervetulleita myös ei-vielä-partiolaiset? Kutsu mukaasi siis kaverit niin partiosta kuin partion ulkopuolelta! Mukaan mahtuu aina 17.8. asti.  

Kysyttävää?  

Jos sinulla tulee kysymyksiä ennen osallistujakirjeitä, tutustu kattavaan Usein kysytyt kysymykset -listaukseen tai ole matalalla kynnyksellä meihin yhteydessä laittamalla sähköpostia osoitteeseen explo@partio.fi. Tavoitat meidät myös somekanavien kautta!  

Iloisin terveisin  

Explon tekijät