Leirimatka siirtynyt vuoteen 2023

Suomen Partiolaisten Ugandan leirimatka siirtyy alkuvuodesta 2022 alkuvuoteen 2023 vallitsevan koronaviruspandemian takia.

Matkaan lähtemistä tammikuussa 2022 ei koettu terveysturvalliseksi tai sosiaalisesti vastuulliseksi valinnaksi. Maailmanlaajuinen tautitilanne sekä Ugandan heikko rokotekattavuus olivat keskeisiä syitä matkan siirtämiseen.

Perumisen sijaan matkaa päätettiin siirtää, sillä olemme yhä toiveikkaita tilanteen paranemisesta ja koronaviruksesta matkan toteutumiselle aiheutuvan riskin pienenemisestä. Leirimatka on lisäksi tärkeä mahdollisuus vahvistaa #nmsd-projektin myötä syntyneitä ystävyyssuhteita Ugandan partiolaisiin. Ugandan leirimatkan johtajisto seuraa koronatilannetta edelleen jatkuvasti ja huolella.

Matkalle valittujen osallistumisoikeus siirtyy vuoden 2023 Ugandan leirimatkalle. Mahdollisista peruutuksista riippuen matkalle saatetaan avata uusi osallistujahaku, josta tiedotetaan myöhemmin.

Vuoteen 2023 on vielä aikaa, mutta Ugandan leirimatkan ja maailmantilanteen rauhoittumisen odottaminen kannattaa. Johtajisto voi taata, että tuleva reissu tarjoaa ikimuistoisia kokemuksia ja seikkailuja!

Partiovasemmalla
Eini, Mari ja Uganda-staabi

Unohtumaton partioseikkailu Ugandassa

Uganda 2022 on Suomen Partiolaisten järjestämä kansainvälinen partioseikkailu vaikuttaville tasangoille ja vehreisiin sademetsiin. Ugandan leirimatkalla tutustutaan maan rikkaaseen kulttuuriin ja luontoon sekä partiolaisiin.

Leirimatkaprojekti on innostava kokonaisuus, joka sisältää aktiivista tekemistä aina ennakkotapaamisesta jälkitapaamiseen asti.

Leirimatka on suunnattu vaeltajaikäisille, mutta mukaan voivat hakea kaikki Suomen Partiolaisten jäsenet, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta matkan alkuun mennessä.