Leirimatka

Uganda 2022 -leirimatka on elämyksellinen seikkailu Suomen Partiolaisten jäsenille. Matkalla tutustutaan Ugandan kulttuuriin, luontoon sekä kehitysyhteistyöhön yhdessä ugandalaisten partiolaisten ja toimijoiden kanssa.

Ugandassa leirimatka rakentuu partioleiristä ugandalaisten partiolaisten kanssa sekä kiertoajelusta ympäri maata. Leirimatkaprojekti on innostava kokonaisuus, joka sisältää aktiivista tekemistä aina ennakkotapaamisesta jälkitapaamiseen asti.

Leirimatka kestää noin kaksi viikkoa (+ matkustuspäivät) aikavälillä 10.1. –15.2.2022. Tarkka ajankohta määrittyy muun muassa lentojen perusteella. Tammi-helmikuu tarjoaa kohdemaassa sopivan sään ja olosuhteet.

Uganda on Suomen Partiolaisille uusi kumppanuusmaa Suomen Partiolaisten, Uganda Girl Guides Associationin ja Uganda Scouts Associationin yhteisen #NoMissedSchoolDays-kehitysyhteistyöhankkeen myötä – leirimatkan kohdemaa on valikoitunut hankkeen perusteella.

Ennakkotapaamiset

Ennen matkaa järjestetään kolme ennakkotapaamista, joiden ajankohdat ovat:

  • 5.-7.3.2021
  • 21.–23.5.2021
  • 12.–14.11.2021

Kaksi tapaamisista on tarkoitus järjestää lähitapaamisina (koronatilanteen salliessa) ja yksi on suunniteltu pidettäväksi virtuaalisesti. Tapaamisten sijainnit ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Ennakkotapaamisissa osallistujat pääsevät tutustumaan toisiinsa, suunnittelemaan leirimatkan ohjelmaa (mm. kiertoajelun kohteita), tekemään #NMSD-hankkeen aktiviteetteja ja tutustumaan Ugandaan jo ennakkoon. Lisäksi käymme läpi turvallisuusasioita ja valmistaudumme matkaan huolellisesti.

Jälkitapaaminen

Joukkueen jälkitapaaminen pidetään matkan jälkeen keväällä 2022. Jälkitapaaminen on omakustanteinen ja vapaaehtoinen. Tapaamisessa muistelemme matkaa ja katsomme valokuvia, videoita ja muita materiaaleja ikimuistoiselta partioreissulta.

Lue lisää

Leirimatka ja kehitysyhteistyö

Partioleiri Ugandassa

Kiertoajelu Ugandassa

Hakuohjeet